Happ's

Spanish / Tapas | €€
7,3 (4 reviews)
75% recommended

What 4 people say about Happ's

7.3 Based on 4 reviews. 75% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Tapas eten in Utrecht."
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Vanavond na de bios hier gegeten, en alles was tot onze tevredenheid, het eten was heerlijk,de wijn een lekkere Spaanse Rioja en het personeel heel aardig.
Bovendien is de ambiance perfect. Oké de prijs is iets meer maar daarvoor zit je wel op een prachtige plek.

W Weinreder. at 02 August 2023

"Eten bij Happ’s"
6.3 Cuisine 7 | Service 6 | Atmosphere 6

Bij aankomst kregen wij te horen dat de prijs van de actie niet goed was en dat deze €34,50 was ipv €24,50 na uitleg kregen wij toch de juiste prijs na lang wachten kregen wij ons hoofdgerecht en geen voorgerecht hebben hier om gevraagd en kregen het uiteindelijk mee naar huis.
De tapas was goed maar karig voor het geld voor ons geen herhaling

Ruud Kalkman at 14 May 2023
Verified

"Goed eten"
8.3 Cuisine 8 | Service 9 | Atmosphere 8

Het eten zag er goed uit en was ook heel lekker

Hans at 11 May 2023
Verified

"Slecht personeel"
4.3 Cuisine 5 | Service 1 | Atmosphere 7

Bij binnenkomst is personeel niet op de hoogte vd voucher.
Uitbater is meer met zijn kinderen bezig dan met zijn personeel. Na 3x verteld te hebben dat we via de voucher komen en chefs diner zouden moeten krijgen blijft personeel nog steeds de kaart brengen. Na een uur nog geen eten gezien te hebben, ook niet het ...

Read full review

Bij binnenkomst is personeel niet op de hoogte vd voucher.
Uitbater is meer met zijn kinderen bezig dan met zijn personeel. Na 3x verteld te hebben dat we via de voucher komen en chefs diner zouden moeten krijgen blijft personeel nog steeds de kaart brengen. Na een uur nog geen eten gezien te hebben, ook niet het voorgerecht minuscuul beetje brood met smeersels blijkt dat we vergeten zijn.
Na 90 Min wachten eindelijk het voorgerecht gekregen. Hoofdgerecht zou er met spoed achteraankomen maar heeft nog zeker 30-40 geduurd voor dit er was.. Was voldoende maar hield niet over. Nagerecht mochten we vd kaart kiezen en serveerster adviseerde het grand dessert en dit was heel goed. Om het lange wachten te compenseren kregen we een drank rondje vd zaak. Dit was netjes. Alleen bij het betalen rekende ze meer dan er via de voucher als prijs stond. Na dit aangegeven te hebben zei de eigenaar dat hij eigenlijk niet aan de restaurant weken mee wilde doen. Maar heeft uiteindelijk wel de prijs aangepast. En hij gaf kortingsbonnen mee om een volgende keer met 20% korting te eten, maar hij zei al meteen maar u zult wel niet meer terug komen….
Al met al…Super leuke locatie (aan het water bij de gracht) maar de service liet zeer zeker te wensen over. Eten was niet slecht maar ook niet geweldig. (Andere gerechten zagen er veel lekkerder uit dan het chefs diner wat wij kregen)

Kritische Klant at 07 May 2023
Verified

Map All restaurant deals in Utrecht

Show phone number

About Happ's

Cuisine: Spanish / Tapas

Ready for shared dining or delicious tappas? Happ's is the place! The exciting cuisine can be smelled from afar. The restaurant is located on the new Utrecht canal in historic Utrecht.

Happ's is a place with a large authentic terrace and indoor space. Cosiness is the keyword of the restaurant. When will you come and taste it?

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Utrecht

Frequently asked questions

You can cancel your reservation from the confirmation email: Click on manage reservation in the email and click on the cancel reservation button. If you have created an account, you can also do this easily by going to 'my reservations'. You can also contact us by phone +31 20 486 67 29 or by email at hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant should to be on this website also? Add your restaurant now!

Add restaurant for free