Deal
Lovely 3 course Rising Star dinner
€39.95
In the middle of Haarlem's authentic city centre you will find the bustling Brasserie Bruis. The skills of star chef Jozua Jaring and Lucas Knoll, who previously starred at star restaurant Ratatouille*, have found each other in the eccentric Brasserie Bruis. They have given the brasserie a completely new look in the summer of 2023, working on excellent dishes including turbot, cod, foie gras, sweetbreads and côte de boeuf, but Bruis is also the right place for creative vegetarian dishes
Based on reviews restaurant Brasserie Bruis has been selected as one of the top participating restaurants.
Based on reviews restaurant Brasserie Bruis has been selected as one of the top participating restaurants.
Would you like to enjoy the Lovely 3 course Rising Star dinner at restaurant Brasserie Bruis for only €39.95?
Book your table now!
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Please note! Brasserie Bruis works with shifts on Fridays and Saturdays. You will have 1 hour and 45 minutes to eat on these days.
Deal
Creative 4 course Rising Star dinner
€49.95
In the middle of Haarlem's authentic city centre you will find the bustling Brasserie Bruis. The skills of star chef Jozua Jaring and Lucas Knoll, who previously starred at star restaurant Ratatouille*, have found each other in the eccentric Brasserie Bruis. They have given the brasserie a completely new look in the summer of 2023, working on excellent dishes including turbot, cod, foie gras, sweetbreads and côte de boeuf, but Bruis is also the right place for creative vegetarian dishes.
Based on reviews restaurant Brasserie Bruis has been selected as one of the top participating restaurants.
Would you like to enjoy the Creative 4 course Rising Star dinner at restaurant Brasserie Bruis for only €49.95?
Book your table now!
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Please note! Brasserie Bruis works with shifts on Fridays and Saturdays. You will have 1 hour and 45 minutes to eat on these days.
What 4 people say about Brasserie Bruis
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Een hele dikke aanrader! Fijn en persoonlijk bediend, mooi opgemaakte borden en alles zeer goed op smaak. Enige minpuntje waren de porties van het hoofdgerecht, die waren beduidend kleiner dan onze buren (die dezelfde gerechten hadden besteld, maar niet in restaurantweek - foto's zijn trouwens van voorgerecht)
We hadden met 2 een verrassingsmenu van 4 gangen besteld. Het eten was goed. De wachttijden tussen de gerechten was erg lang. Ongevraagd kregen wij bij het hoofdgerecht of eigenlijk bijna na het hoofdgerecht wat frieten en salade. De frieten waren van slechte kwaliteit, een deel zwart.De irish coffee was duur en kan...
Read full reviewWe hadden met 2 een verrassingsmenu van 4 gangen besteld. Het eten was goed. De wachttijden tussen de gerechten was erg lang. Ongevraagd kregen wij bij het hoofdgerecht of eigenlijk bijna na het hoofdgerecht wat frieten en salade. De frieten waren van slechte kwaliteit, een deel zwart.De irish coffee was duur en kan veel beter. Op de rekening, die ik pas thuis nader bekeek, bleek dat er voor de salade en de frieten extra betaald moest worden.
Twee van de gerechten van het surprise menu waren boven verwacht niveau. Vleesgerecht was ok en kaasplankje was beetje minimalistisch en te standaard. Kortom gezellig gegeten tegen een wat te hoge prijs voor wat je ervoor kreeg en de setting: krap bemeten twee persoonstafeltje met harde houten stoel
Heerlijk begin met mooie ceviche van zeebaars, keuze uit diverse bites en prachtig opgemaakte gerechten en een unieke Franse keuken die Haarlem mist. Wijnkaart is subliem. Gezellige zaak.
Map All restaurant deals in Haarlem
About Brasserie Bruis
In the middle of Haarlem's authentic city centre you will find the bustling Brasserie Bruis. The skills of star chef Jozua Jaring and Lucas Knoll, who previously starred at star restaurant Ratatouille*, have found each other in the eccentric Brasserie Bruis. They have given the brasserie a completely new look in the summer of 2023, working on excellent dishes complemented by eccentric flavours from both gentlemen. An impressive wine list, excellent food with high-quality products in an approachable environment that makes you experience only top quality in a brasserie with a casual atmosphere!