Zuid Noord | Natuurwijnbar en Bistro

Mediterranean, Fusion | €€
7,0 (8 reviews)

What 8 people say about Zuid Noord | Natuurwijnbar en Bistro

7.0 Based on 8 reviews. 38% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Restaurant met bijzondere smaken, zowel bij het eten als de wijn. Leuke gastheer. "
8.7 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 8

Wij hebben heerlijk gegeten, bijzonder lekkere gerechten en bijzondere wijnen en een leuke gastheer die goed adviseerde over de wijnen bij de gerechten.

Dirk at 19 March 2023
Verified

"Geen culinaire ervaring "
4.0 Cuisine 4 | Service 3 | Atmosphere 5

Er werd geadverteerd met een 3-gangen chefs menu twv €31,50. Bij binnenkomst werd meteen gemeld dat er geen vleesgerecht meer was, enkel keuze uit twee pasta’s als hoofdgerecht. De porties waren zeer klein en de borden koud. Als je de drie gangen apart zou betalen was je goedkoper uit geweest. Dus een vreemde ‘deal’...

Read full review

Er werd geadverteerd met een 3-gangen chefs menu twv €31,50. Bij binnenkomst werd meteen gemeld dat er geen vleesgerecht meer was, enkel keuze uit twee pasta’s als hoofdgerecht. De porties waren zeer klein en de borden koud. Als je de drie gangen apart zou betalen was je goedkoper uit geweest. Dus een vreemde ‘deal’. Ook geen toelichting bij de gerechten, het eten werd gewoon voor je neus neergezet. Glaasje wijn voor €7-10 ook erg prijzig. Al met al voor ons geen culinaire ervaring. Wij gaan hier helaas niet meer naar toe.

Anna at 16 October 2022
Verified

"Was eenmalig"
6.0 Cuisine 4 | Service 7 | Atmosphere 7

Eendpate was heerlijk mis een chutney brood klef roodbaars mini filet droog en zout korstje aard puree zout en rood gesneden paprika en ? Zout. Kaasplankje zielig 12 mini stukjes met 5 frambozen voor 2 pers geen toast of vijgenbrood wijn bijzonder wel prijzig het was er druk ik ben verbaasd zijn wij te verwend?

Joop en winifred at 01 October 2022
Verified

"Weinig verrassend en gastvrij"
6.0 Cuisine 5 | Service 6 | Atmosphere 7

Je verwacht als je uit eten gaat toch iets nieuws of aparts te eten. En dat was het niet. Een stukje paté, een stukje lamsvlees. Geen enkele groente erbij! Bij het gnocchi gerecht moest je de paddestoelen met bril op zoeken. Een tiramisu, een tarte tatin als nagerecht, lekker maar niet bijzonder. De wijn was lekker...

Read full review

Je verwacht als je uit eten gaat toch iets nieuws of aparts te eten. En dat was het niet. Een stukje paté, een stukje lamsvlees. Geen enkele groente erbij! Bij het gnocchi gerecht moest je de paddestoelen met bril op zoeken. Een tiramisu, een tarte tatin als nagerecht, lekker maar niet bijzonder. De wijn was lekker maar zo duur dat we maar een glas bestelden. Toen we toch een tweede glas bestelden kregen we een andere die we bij het proeven als minder lekker hadden bestempeld. We moesten om aandacht van de bediening vragen, er was ook maar één man. Terwijl een vrouw die ook duidlijk tot de crew behoorde de hele avond op een kruk aan de bar zat. Het is een mooie plek maar mist nog wat gastvrijheid en verfijning.

Karine (1 review) at 16 September 2022
Verified

"Gastvrijheid op zijn best"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Nog nooit zo'n aardige, professionele uitbater meegemaakt in Nederland. Heerlijke wijnen die hij ook vooraf liet proeven. Hielp enorm in de keuze.Eten was simpel, maar perfect. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Wendy at 12 September 2022
Verified

Map All restaurant deals in Haarlem

Show phone number

About Zuid Noord | Natuurwijnbar en Bistro

Cuisine: Mediterranean, Fusion

Meet Zuid Noord | Natural Wine Bar and Bistro in the center of historic Haarlem. At Zuid Noord, you can taste delicious wines straight from nature and authentic 'slow food' dishes. The natural wines come mainly from Slovenia, Italy and Croatia. For these exclusive wines, you can tantalize your sensitive nose with the delicious aromas and flavors they bring. Not to mention your taste buds...

Make your visit to Haarlem complete with this exclusive hotspot!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Haarlem

Frequently asked questions

You can cancel your reservation from the confirmation email: Click on manage reservation in the email and click on the cancel reservation button. If you have created an account, you can also do this easily by going to 'my reservations'. You can also contact us by phone +31 20 486 67 29 or by email at hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free