Le Poirier

French, Dutch, Seafood | €€ | Menu
8,3 (12 reviews)
100% recommended

Lovely 2 course Rising Star lunch + coffee/thee €32.50

Le Poirier

French, Dutch, Seafood | €€ | Menu
8,3 (12 reviews)
100% recommended

Lovely 2 course Rising Star lunch + coffee/thee €32.50

Deal
Lovely 2 course Rising Star lunch + coffee/thee
€32.50

Le Poirier in Burgh-Haamstede in Zeeland is all about achieving the highest level. In the beautiful open kitchen of Le Poirier, surprising dishes are prepared with the most beautiful regional products that Zeeland has to offer. Be sure to be advised with a delicious matching wine.

After the lovely lunch you can get a breath of fresh air on the spacious sandy beach of Westerschouwen.

When are you coming to enjoy restaurant Le Poirier in Burgh-Haamstede?

Reserve a table Reserve a table

What 12 people say about Le Poirier

8.3 Based on 12 reviews. 100% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Verrassingsmenu Le Poirier bijzonder "
6.7 Cuisine 9 | Service 5 | Atmosphere 6

Via restaurantweek een 5 gangenmenu geboekt. Ontvangst was hartelijk, het aperitief die in het menu zat ontbrak helaas. We kozen voor een verrassingsmenu. Menu was goed van smaak en uitgebalanceerd. Wat ons in het begin tegenviel was de opstelling van de tafels. Stonden erg dicht op elkaar, privégesprek niet mogelij...

Read full review

Via restaurantweek een 5 gangenmenu geboekt. Ontvangst was hartelijk, het aperitief die in het menu zat ontbrak helaas. We kozen voor een verrassingsmenu. Menu was goed van smaak en uitgebalanceerd. Wat ons in het begin tegenviel was de opstelling van de tafels. Stonden erg dicht op elkaar, privégesprek niet mogelijk zonder dat de buren mee konden luisteren. Gelukkig waren het vriendelijke buren! Gezellige avond gehad en zeker een aanrader!

Han Bruning at 04 April 2023
Verified

"Heerlijk diner"
8.7 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 8

Mooi zachte bijzondere smaken die de papillen prikkelen

Koi Kamperland at 25 March 2023
Verified

"Mooi verzorgd, bijzondere smaken"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Het was even zoeken naar dit restaurant, zit nl in een hotel, nergens een verwijzing naar.. Maar het was een leuke belevenis, we denken dat het nog niet zo lang open is, want het was nog wat onwennig, de ontvangst was goed en de serveerster super correct en deed echt haar best. Het eten was heel apart, een wafeltje...

Read full review

Het was even zoeken naar dit restaurant, zit nl in een hotel, nergens een verwijzing naar.. Maar het was een leuke belevenis, we denken dat het nog niet zo lang open is, want het was nog wat onwennig, de ontvangst was goed en de serveerster super correct en deed echt haar best. Het eten was heel apart, een wafeltje van zeewier, als amuse. Interessant en deed ons uitkijken naar de rest. Een voorgerecht met erwtensoep en spruitjes, maar zo gemaakt dat het een smaaksensatie was, en echt overheerlijk. Kip verrukkelijk, het dessert kon mij niet zo bekoren maar mijn man vond het heerlijk. We komen zeker nog eens als we in Haamstede zijn. We zijn benieuwd naar de verdere ontwikkeling van dit restaurant.

Jo Verhoeff at 17 March 2023
Verified

"Goede ervaring"
8.0 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 6

Het eten was divers en uitstekend. Vooral het nagerecht is heel verassend.

Grensgeval at 17 March 2023
Verified

"Verrassing in Burgh-Haamstede"
9.7 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 9

Erg lekker eten in een gezellig ingericht restaurant. Bediening was perfect, ondanks dat er verschillende grote groepen waren merkte je dit niet in de service. Top restaurant en ik beveel het iedereen van harte aan.

Gerard Schalken at 05 March 2023
Verified

Map All restaurant deals in Burgh-Haamstede

Show phone number

About Le Poirier

Cuisine: French, Dutch, Seafood

At Le Poirier in Burgh-Haamstede in Zeeland, you can taste world-class flavours. Only the highest level is aimed for at Le Poirier. In the beautiful open kitchen of Le Poirier, surprising dishes are prepared with the finest local produce in Zeeland. Of course, the Zeeland dishes are accompanied by delicious wines. Le Poirier knows exactly which wines go perfectly with each other and is happy to offer them to you. The wide sandy beach of Westerschouwen is within walking distance for a nice walk, to spot seals or to enjoy the beautiful beach weather. So it's all about enjoying the rich sand dunes of Zeeland and at Le Poirier.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Burgh-Haamstede

Frequently asked questions

You can cancel your reservation from the confirmation email: Click on manage reservation in the email and click on the cancel reservation button. If you have created an account, you can also do this easily by going to 'my reservations'. You can also contact us by phone +31 20 486 67 29 or by email at hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free