Social Media Marketing stage 2022

Smulpapen, influencers in dop en bloggers in en rondom Amsterdam opgelet, want wij zijn op zoek naar jou. De hele dag met horeca bezig zijn, maar ook gewoon ’s avonds tijd hebben om aan te schuiven? Klinkt als een droomjob, toch? Dat is het ook. Wij zijn opzoek naar een smaakmakende Social Media Marketing stagiair voor ons team in Amsterdam. Sta jij te popelen om meer le leren over social en online marketing? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?
Diningcity is misschien wel het meest gastvrije online reserveerplatform ter wereld. Met evenementen als de (Michelin) Restaurant Week in Nederland, België, Parijs, Budapest, Kaapstad, Singapore, Hongkong en Shanghai. Het matchen van gasten met restaurants is onze missie. Op jaarbasis reserveren honderdduizenden foodies net als jij een tafeltje ergens via Diningcity.

Dit gebeurt allemaal vanuit ons gezellige kantoor in Amsterdam. Ons bedrijf is jong en informeel, heeft een platte structuur en alles draait om hospitality. Niet alleen als het om de gasten gaat, maar ook naar elkaar. We zijn gedreven, gefocust op kwaliteit, team players en fun staat bovenaan onze lijst met to do’s. Op de werkvloer van Diningcity is het dynamisch en vooral: leuk en gezellig om te zijn.

Wat zoeken we?
Ben je leergierig, gemotiveerd en ambitieus? Wil je werken in een gedreven, jong en enthousiast team en bedrijf? Dan is deze stage echt iets voor jou!

Als stagiair ondersteun je het team in Social Media en alle online marketing activiteiten. Je gaat meewerken aan internationale restaurant events en werkt met verschillende externe partners zoals Nespresso, Air Miles en Blokker.

De ideale stagiair...
+ Is leergierig en ambitieus.
+ Is actief op Social Media (Facebook, Instagram, Twitter, TikTok).
+ Spreekt zowel uitstekend Nederlands als Engels (Frans is een pre).
+ Heeft de juiste toon of voice
+ Is zelfstandig, ondernemend en nieuwsgierig.

Wat staat er op jouw menu?
+ Een goede en ruime stagevergoeding
+ De kans om veel te leren in een startup omgeving
+ Reiskosten & km vergoeding
+ Een gedreven en gezellig team in een groeiend bedrijf
+ De nieuwste Macbook en iPhone
+ Oergezellige vrijdagmiddagborrels die niet alleen op vrijdagmiddag zijn (yess!)
+ Teamuitjes voor in de boeken
+ Een onbeperkte aanwas van de beste restauranttips en natuurlijk de eerste (!) mogelijkheid om te reserverenJa, dek voor mij maar in...
Mooi, dan staat je nog maar één ding te doen: een korte motivatie per mail sturen naar hr@diningcity.nl met je CV. Hoe duidelijker jij uit kunt leggen dat jij de smaakmakende stagiair bent die wij zoeken bent, hoe beter. Eerst nog wat meer weten? Bel naar (020) 486 67 29 en vraag naar Anne Marijnen.

Soort dienstverband: Stage

Back to overview

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free