La Provence*

Frans, Nederlands | €€€
9,0 (564 reviews)
99% aanbevolen

Gastronomische 4-gangen Michelin lunch incl. 4 amuses € 87,50

La Provence*

Frans, Nederlands | €€€
9,0 (564 reviews)
99% aanbevolen

Gastronomische 4-gangen Michelin lunch incl. 4 amuses € 87,50

Deal
Gastronomische 4-gangen Michelin lunch incl. 4 amuses
€ 87,50

Gelegen op een heerlijke, rustige, en groene plek midden in Driebergen - Rijsenburg vind je het veelzijdige restaurant La Provence*. Hier staat innovatie en vernieuwing hoog in het vaandel en daarmee wordt chef-kok André van Alten omschreven als een unieke chef die zich blijft heruitvinden.

De het interieur van La Provence* is ontzettend sfeervol, met donkere tinten en strak gedekte tafels. In de keuken van André van Alten wordt slechts gewerkt met de beste seizoensgebonden producten. De creativiteit van de kok is terug te vinden in zijn gerechten: hij gebruikt een diversiteit aan texturen, koud en warm en zorgt altijd voor een prachtige opmaak van het bord. Voor slechts € 87,50 kun je al aanschuiven voor een Gastronomische 4-gangen Michelin lunch incl. 4 amuses!

Met wie laat jij je even helemaal in de watten leggen bij La Provence*?

RESERVEER RESERVEER

Deal
Elegant 5-gangen Michelin diner incl. 4 amuses
€ 99,95

Laat je even helemaal in de watten leggen bij La Provence*. Het restaurant is gelegen op een heerlijke, rustige, en groene plek midden in Driebergen - Rijsenburg. Het is een plek waar innovatie en vernieuwing hoog in het vaandel staat en daarmee wordt chef-kok André van Alten omschreven als een unieke chef die zich blijft heruitvinden.

Het interieur van La Provence* is ontzettend sfeervol, met donkere tinten en strak gedekte tafels. In de keuken van André van Alten wordt slechts gewerkt met de beste seizoensgebonden producten. De creativiteit van de kok is terug te vinden in zijn gerechten: hij gebruikt een diversiteit aan texturen, koud en warm en zorgt altijd voor een prachtige opmaak van het bord. Voor slechts € 99,95 kun je al aanschuiven voor een Elegant 5-gangen Michelin diner incl. 4 amuses!

Met wie kom jij de sterrenkeuken van La Provence* ervaren?

RESERVEER RESERVEER

Wat 564 mensen zeggen over La Provence*

9.0 Gebaseerd op 564 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Kwaliteit met aandacht "
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Lekkere lunch, wijn begeleiding viel wat tegen.

Anonieme review op 04 juni 2023
Geverifiëerd

"Fantastisch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Echt heerlijk gegeten van zeer bijzondere gerechten.

Thijs op 13 mei 2023
Geverifiëerd

"Prachtig avontuur door La Provence"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een geweldig avontuur aan diverse smaken in visueel prachtige creaties. Een wijntje geproefd en gekozen, dat er prima bij paste. Een vriendelijke, welkome service. Je voelt je meteen thuis.
Absoluut voor herhaling.

Peter Lodder op 23 november 2022
Geverifiëerd

"Feest om hier te eten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een feest om bij La Provence te eten. Fantastisch eten, geweldige bediening en sfeervol restaurant. Voelden ons enorm welkom en werden meer dan verrast.

Margarete de Jong op 12 november 2022
Geverifiëerd

"Heerlijk geluncht "
8.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 7

Heerlijk geluncht. Mooi opgemaakte borden, bijna zonde om van te eten. Daarbij smaakten zowel de amuses, de gerechten èn friandises voortreffelijk. We hebben genoten.

Yoom op 30 oktober 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Driebergen-Rijsenburg e.o.

Toon telefoonnummer

Over La Provence*

Keuken: Frans, Nederlands

Op een heerlijke rustige groene plek midden in Driebergen - Rijsenburg vind je het veelzijdige restaurant La Provence*. Hier staat innovatie en vernieuwing hoog in het vaandel en daarmee wordt chefkok André van Alten omschreven als een unieke chef die zich blijft heruitvinden.

Het ambitieuze en dynamische keukenteam werkt met de beste seizoensgebonden producten en verwend graag haar gasten met nieuwe verrassende creaties en smaakexplosies. Chef van Alten biedt een diversiteit van texturen, speelt graag met koud en warm en gebruikt zijn creativiteit voor een prachtige opmaak van het bord.

De attente bediening zorgt voor de juiste persoonlijke aandacht en stelt de meest waanzinnige combinaties samen van de gerechten en de wijnen. Kortom, een middag/avond uit bij La Provence* is een feest voor iedereen en genot is hier gegarandeerd.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Driebergen-Rijsenburg e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden