Florent - le bistro

Frans | €€
9,1 (56 reviews)
98% aanbevolen

Culinair 7-gangen All-In Chef's diner € 140,- € 130,-

Florent - le bistro

Frans | €€
9,1 (56 reviews)
98% aanbevolen

Culinair 7-gangen All-In Chef's diner € 140,- € 130,-

Deal
Culinair 7-gangen All-In Chef's diner
€ 140,- € 130,-

Verscholen op het Visschersplein, in de schaduw van de Dom, ligt bistro Florent. Florent staat in het teken van de liefde voor de Franse keuken. Heerlijke bistrogerechten die hoog op smaak zijn met een tikkeltje eigenwijsheid. Bijzondere wijnen die perfect passen bij de verschillende gangen. Kortom, een schatkamer vol met smaakexplosies.

Laat je meenemen op een reis vol lekkernijen, heerlijke wijnen en begeef je even in Frankrijk. Het Culinair 7-gangen All-In Chef's diner bestaat uit een 7-gangen menu, een glas Cremant, bijpassende wijnen, brood & olijven, tafelwater, koffie/thee en friandises. Reserveer nu je tafeltje niet voor € 140,-, maar voor € 130,- per persoon!

Wanneer kan Florent - le bistro jouw tafeltje klaarmaken?

RESERVEER RESERVEER

Wat 56 mensen zeggen over Florent - le bistro

9.1 Gebaseerd op 56 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Florent"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Erg lekker gegeten in een prettige atmosfeer

Peter Start op 16 maart 2023
Geverifiëerd

"Verborgen schat in Utrecht"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Heerlijke gerechten, samenhang in menu had het afgemaakt als een mooie reis. Ieder afzonderlijk gerecht, top. Wijnkaart wat diffuus, maar ook hier verborgen parels.
Kunst van het weglaten door de bediening is nog een leerpunt en als de keukenbrigade zich wil omkleden doe dit dan als er niemand op de wc zit. Zit niet te wachten op een ontblote kok.

Louise op 16 maart 2023
Geverifiëerd

"Uitstekend "
9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Zeer goed en aandacht voor wensen en dieetwensen

Ingrid op 23 november 2022
Geverifiëerd

"Heel bijzonder en heerlijk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Bijzonder 4 gangenmenu (met glaasje bubbels vanwege restaurantweek).
Heerlijke combinaties per gerecht, fijn van smaak, prachtig opgediend, een lust voor het oog en tongstrelend. Vooral de truffelrisotto was voortreffelijk.
Goede wijn (Sangiovese) erbij geadviseerd (wel prijzig).
Vriendelijke bediening en mooie ruimte.
Al met al een geslaagde avond

Betty op 17 november 2022
Geverifiëerd

"Lekker, onhandige kaart, duur"
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Je kunt kiezen uit 4 t/m 7 gangen. De menukaart geeft op een ingewikkelde manier aan welke gerechten je krijgt afhankelijk van hoeveel gangen je kiest. Wij gingen op een woensdag dus 4 gangen vonden wij genoeg. Maar bij die 4 zaten 2 gangen waar we geen trek in hadden (truffelrisotto en gebakken vis). Als je dan een...

Lees hele review

Je kunt kiezen uit 4 t/m 7 gangen. De menukaart geeft op een ingewikkelde manier aan welke gerechten je krijgt afhankelijk van hoeveel gangen je kiest. Wij gingen op een woensdag dus 4 gangen vonden wij genoeg. Maar bij die 4 zaten 2 gangen waar we geen trek in hadden (truffelrisotto en gebakken vis). Als je dan een andere gang wilde (uit een meer gangen menu) moest je fors bijbetalen. De truffelrisotto vermeden (ik houd niet van truffel) kreeg ik helaas alsnog truffelmayonaise bij mijn twee voorgerechten en ook nog truffelkaas op de kaasplank. Kwaliteit van het eten was goed en de bediening ook. Maar beperkte keuzevrijheid (mensen naast ons vertrokken na hun aperitief om die reden). Wij waren voor 5 gangen waarvan ik er 2 geweldig vond met een bob wijn arrangement en koffie €115 per persoon kwijt. De wijnen pasten erg goed bij het eten en waren soms verrassende keuzes.

Ellen Peeters op 17 november 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Florent - le bistro

Keuken: Frans

Florent kookt met het hart op de tong en lef in de donder. Ze houden van Franse bistrogerechten die hoog op smaak en lekker eigenwijs zijn. Van klassiek tot avontuurlijk. Oók voor de vegetariër. Het menu wordt samengesteld door chef Robert Mcadoo die met een signatuur kookt die wordt omschreven als bistronomie met bravoure.

Dankzij het stijlvolle interieur, de open keuken en de ontspannen bediening, is de sfeer casual en relaxed. Schuif aan en laat je meenemen op een reis vol lekkernijen, van klassiek tot avontuurlijk.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden