't Amsterdammertje*

Frans
9,2 (1098 reviews)
97%

Wat 1098 mensen zeggen over 't Amsterdammertje*

9.2 Gebaseerd op 1098 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Dining with the stars"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Kennisgemaakt met 't Amsterdammertje tijdens dining with the stars en dat was het! Uitstekende bediening die zich niet gek laten maken en permanent in beweging zijn om de gasten tevreden te maken en houden. Extra uitleg of service is geen moeite en de gast staat centraal, erg fijn. Keurig netjes welkom geheten door ...

Lees hele review

Kennisgemaakt met 't Amsterdammertje tijdens dining with the stars en dat was het! Uitstekende bediening die zich niet gek laten maken en permanent in beweging zijn om de gasten tevreden te maken en houden. Extra uitleg of service is geen moeite en de gast staat centraal, erg fijn. Keurig netjes welkom geheten door Marco met een stukje historie en invulling van de avond. Daarna zijn we begonnen aan onze reis door de gerechten die startte met een rondje om de (amuse)wereld. Daarna hebben we lekker combinaties voorgeschoteld gekregen van vis, groenten, lam en fruit. Over alle gerechten is meer te vertellen maar ervaren is een betere suggestie die ik dan ook van harte wil doen. De zoetjes en zuurtjes zijn heerlijk afgestemd en de smaak komt van alle kanten op je af. Naar wens kan er gekozen worden voor een half of heel bijpassend glaasje, ookal zo prettig meegedacht. Qua prijs mag iedereen voor zich oordelen. In een dergelijke zaak weet je ongeveer wat er afgerekend mag worden en ook hier is het niveau bijpassend en niet buitensporig. Al met al een hele verzorgde avond, gastvrij personeel (beide brigades) en echt een ontspannen avond uit op sterrenniveau. We gaan hier zeker een keer terugkomen!

IAG van Raaij op Gister
Geverifiëerd

"In 1 woord geweldig."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastisch zoals altijd. De service, de aankleding maar vooral de gerechten! Het was heerlijk.

NSS op Gister
Geverifiëerd

"Heerlijke avond "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Mooie plek en heerlijk
Gegeten

Githa Van t Westeinde op Gister
Geverifiëerd

"Een prettige lunch"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Vooral de amuses en het voorgerecht vielen in de smaak. Een krokantje van olijven met witte knoflookpasta en een reis om de wereld (bagna cauda, kimchi met varkensvlees, gumbo en chakchouka (zonder paprika gelukkig). dan het voorgerecht: Paella zonder rijst maar met Kabeljauw, Octopus, Scheermes, Tomaat en Sobrasada Crème.

Marc Boralevi op 02 juli 2022
Geverifiëerd

"Lekker eten en vriendelijk personeel"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Het eten was erg lekker en behoort zeker tot de top van Nederland. Elk gerecht was weer een verrassing en kunstwerk op zichzelf.
Het personeel is goed getraind in klantvriendelijkheid en neemt ook de tijd om te luisteren naar het antwoord op de vraag die ze aan jou hebben gesteld ondanks dat het druk was.
Zeker een aanrader. Het glaasje bubbels, aperitief, was wel duurder dan ik had verwacht.

SabbieJ op 02 juli 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Amsterdammertje*

Keuken: Frans

Restaurant 't Amsterdammertje ligt in Loenen aan de Vecht. Sinds de jaren '80 is 't Amsterdammertje een begrip in de Gooi- en Vechtstreek. Het was één van de eerste brasseries in het land die een 3-gangen keuzemenu aanboden.

Chef-kok André Gerrits begon zijn professionele carrière als kok bij Restaurant de Kromme Dissel. Na werkervaring te hebben opgedaan in verschillende keukens en zijn culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te trekken, heeft hij in 2009 samen met zijn vrouw Genevieve 't Amsterdammertje overgenomen. Het succes volgde al snel want in november 2010 is 't Amsterdammertje bekroond met een eerste Michelinster.

Werelden komen samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij van dit restaurant. Chefkok André en zijn team nemen je mee in de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken worden geïnspireerd door de seizoenen en geserveerd door een gepassioneerd en gedreven team.

Achter alle gerechten zit een verhaal en de gasten worden meegenomen in deze beleving. Samen met de sommelier wordt bij elk gerecht gewerkt aan de wijn-spijs combinatie. Dit zijn voornamelijk zuivere en biologische wijnen vanuit de hele wereld met een voorliefde voor wijnen uit Duitsland, Oostenrijk en Noord-Italië.

Laat je verrassen door de culinaire gerechten die 't Amsterdammertje te bieden heeft.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden