't Amsterdammertje*

Frans | €€€
9,2 (1220 reviews)
97% aanbevolen

Heerlijk 5-gangen Michelin diner + bruisend aperitief € 89,-

't Amsterdammertje*

Frans | €€€
9,2 (1220 reviews)
97% aanbevolen

Heerlijk 5-gangen Michelin diner + bruisend aperitief € 89,-

Deal
Heerlijk 5-gangen Michelin diner + bruisend aperitief
€ 89,-

In een prachtig en monumentaal oud-Hollandse boerderij van restaurant 't Amsterdammertje* komen wereldse smaken bijeen. Chefkok André en zijn team nemen je tijdens dit Heerlijk 5-gangen Michelin diner + bruisend aperitief mee in de wereld van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken worden geïnspireerd door de seizoenen en geserveerd door een gepassioneerd en gedreven team. Achter alle gerechten zit een verhaal en de gasten worden meegenomen in deze beleving.

Laat je meevoeren op reis door alles wat de wereld te bieden heeft op culinair vlak. Voor slechts € 89,- kun je al meegaan op de reis die 't Amsterdammertje* voor jou in petto heeft!

Laat je verrassen door de culinaire gerechten die 't Amsterdammertje* te bieden heeft.

RESERVEER RESERVEER

Deal
Gastronomische 4-gangen Michelin lunch + bruisend aperitief
€ 72,50

Werelden komen samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij van restaurant 't Amsterdammertje*. Chefkok André en zijn team nemen je tijdens dit Gastronomische 4-gangen Michelin lunch + bruisend aperitief mee in de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken worden geïnspireerd door de seizoenen en geserveerd door een gepassioneerd en gedreven team. Achter alle gerechten zit een verhaal en de gasten worden meegenomen in deze beleving.

Speciaal voor de gasten van Diningcity heeft 't Amsterdammertje* een hoogwaardig Gastronomische 4-gangen Michelin lunch + bruisend aperitief in petto. Voor slechts € 72,50 kun jij voordelig kennismaken met de kwaliteiten van 't Amsterdammertje*!

Laat je verrassen door de culinaire gerechten die 't Amsterdammertje* te bieden heeft.

RESERVEER RESERVEER

Wat 1220 mensen zeggen over 't Amsterdammertje*

9.2 Gebaseerd op 1220 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Zeer prettige en smakelijke lunch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alles was lekker. Hoogtepunt was, voor ons, het vleesgerecht: lamshaas, lams niertje, lams tong en lamsbuik met een asperge taartje.

Marc Boralevi op Gister
Geverifiëerd

"Heerlijk eten op een mooie en ook sfeervolle plek "
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Wij hebben dinsdagavond jl. mogen genieten van het verrassingsdiner en het was heerlijk! De service en sfeer waren ook erg goed op één vergeten glas wijn na (wat gezien het aantal gangen nog wel in te komen was). Absoluut een aanrader iedereen was vriendelijk, professioneel en goed op de hoogte van wat er geserveerd werd.

R van den Bosch op 07 juni 2023
Geverifiëerd

"Topklasse"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Goede bediening en eten is top
Prachtig netjes ingericht interieur

Cora van den Berg op 26 mei 2023
Geverifiëerd

"Toegankelijk, origineel en gastvrij "
8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

Wij hebben een heerlijke avond gehad. De gangen waren allemaal even verrassend lekker en prachtig geserveerd. De service was heel gastvrij en strak.
Het enige kleine minpuntje waren de wijnen. Deze sloten niet allemaal aan bij de gerechten. De sommelier had bij het inschenken van de wijnen weinig te vermelden qua ...

Lees hele review

Wij hebben een heerlijke avond gehad. De gangen waren allemaal even verrassend lekker en prachtig geserveerd. De service was heel gastvrij en strak.
Het enige kleine minpuntje waren de wijnen. Deze sloten niet allemaal aan bij de gerechten. De sommelier had bij het inschenken van de wijnen weinig te vermelden qua kennis behalve dat ze zeer goed waren. Jammer want dit maakte de beleving nog niet helemaal compleet.

Sara op 08 mei 2023
Geverifiëerd

"Top!!!"
9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

We hebben weer genoten van de "kunstwerkjes" van het Amsterdammertje. Timing perfect!
Ook zonder de André en Gene weet dit team de kwaliteit hoog te houden. Wat mij betreft volgend jaar ster #2.

Ronald op 04 mei 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Amsterdammertje*

Keuken: Frans

Restaurant 't Amsterdammertje ligt in Loenen aan de Vecht. Sinds de jaren '80 is 't Amsterdammertje een begrip in de Gooi- en Vechtstreek. Het was één van de eerste brasseries in het land die een 3-gangen keuzemenu aanboden.

Chef-kok André Gerrits begon zijn professionele carrière als kok bij Restaurant de Kromme Dissel. Na werkervaring te hebben opgedaan in verschillende keukens en zijn culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te trekken, heeft hij in 2009 samen met zijn vrouw Genevieve 't Amsterdammertje overgenomen. Het succes volgde al snel want in november 2010 is 't Amsterdammertje bekroond met een eerste Michelinster.

Werelden komen samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij van dit restaurant. Chefkok André en zijn team nemen je mee in de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken worden geïnspireerd door de seizoenen en geserveerd door een gepassioneerd en gedreven team.

Achter alle gerechten zit een verhaal en de gasten worden meegenomen in deze beleving. Samen met de sommelier wordt bij elk gerecht gewerkt aan de wijn-spijs combinatie. Dit zijn voornamelijk zuivere en biologische wijnen vanuit de hele wereld met een voorliefde voor wijnen uit Duitsland, Oostenrijk en Noord-Italië.

Laat je verrassen door de culinaire gerechten die 't Amsterdammertje te bieden heeft.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden