Knife fork icon red

't Amsterdammertje*

9,2 (853 reviews)

Wat 853 mensen zeggen over 't Amsterdammertje*

9.2
(853 reviews)
Eten
9.4
Service
9.1
Sfeer
9.0
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Bijzonder geslaagde avond, 5 gangen menu was verrassend en heerlijk.
Bedienend personeel erg jong maar zeer bekwaam en vriendelijk.
Gemoedelijke sfeer, wel een ster maar geen sterallures.

Michel op 28 februari 2020
Geverifiëerd

""t Amsterdammertje, in een woord: geweldig!"
9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Vorige week waren wij tijdens de storm Ciara en code Oranje naar Loenen vertrokken, nieuwsgierig naar deze tent. Was opvallend rustig, veel afzeggers door ruige weer, maar een topervaring! Eerst 4 amuses uit 4 landstreken, dan dun gesneden zwaardvis, met prei, ijs van haringkuit en karnemelk beure blanc, een kunstwe...

Lees hele review

Vorige week waren wij tijdens de storm Ciara en code Oranje naar Loenen vertrokken, nieuwsgierig naar deze tent. Was opvallend rustig, veel afzeggers door ruige weer, maar een topervaring! Eerst 4 amuses uit 4 landstreken, dan dun gesneden zwaardvis, met prei, ijs van haringkuit en karnemelk beure blanc, een kunstwerk om te zien, en geweldige smaaksensatie. Nu U het eerste gerecht zelf ook kunt maken (..?), er volgde nog Jakobsschelp, Gamba, Tamme Eend en Sinaasappel, hoewel wij de zwaardvis en de gamba echt top van de top vonden.
Mooie wijnen, vriendelijke en hartelijke bediening. Nu met partner geweest, misschien gaan we met Kerst wel met zijn zessen (ons gezin), en miischien eerder ook nog wel?.
Anyway, helemaal TOP dus.

Willem op 17 februari 2020
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Het Amsterdammertje is een verwennerij voor je zintuigen. Wat zij met eten doen, is geweldig. Daarnaast was de bediening super attent en zorgden zij voor een heerlijk relaxt avondje.

Nicole op 03 februari 2020
Geverifiëerd

"Lunch"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

We hebben heerlijk geluncht met bijzondere amuses en gerechten, geserveerd door een een bijzonder vriendelijke bediening.

Britt van den Brink op 01 februari 2020
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heel lekker en gezellig gegeten.

Karla Wout op 30 januari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.

Rijksstraatweg 119 3632 AB Loenen aan de Vecht

Over 't Amsterdammertje*

Restaurant 't Amsterdammertje ligt in Loenen aan de Vecht. Werelden komen samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij van dit restaurant.

Chefkok André Gerrits en zijn team nemen u mee in de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Na een hartelijke, Hollandse ontvangst bij binnenkomst, worden hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken geserveerd.

Het restaurant is hip, vlot en voor iedereen toegankelijk. De sfeervolle, warme inrichting en de bijzondere selectie aan gerechten, brengen u snel in een ontspannen sfeer. In ’t Amsterdammertje is het genieten met alle zintuigen.

Geïnspireerd door de seizoenen worden lunch en diner smaakvol, vernieuwend en puur geserveerd. Laat je verrassen door de culinaire gerechten die 't Amsterdammertje te bieden heeft.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden