Knife fork icon red

't Amsterdammertje*

9,2 (932 reviews)

Wat 932 mensen zeggen over 't Amsterdammertje*

9.2
(932 reviews)
Eten
9.4
Service
9.1
Sfeer
9.0
Schrijf een review

"Top restaurant"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Heerlijke verrassende gerechten. Ze verwennen echt hun gasten

Lex op 05 oktober 2020
Geverifiëerd

"Culinaire avond"
7.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 6

Warm welkom door medewerkers en André zelf. Private dining boven is vanwege Corona als extra restaurantgedeelte ingericht. Toch geef ik voorkeur voor beneden. Maar, wederom culinair topniveau, heerlijke en verrassende bijpassende wijnen.

Small 0d32110276 Small 28b5bd4223 Small c24e07bfde Small 6b62b9b23b Small a2e694c66e
Jessica Kroeske op 04 oktober 2020
Geverifiëerd

8.0 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 8

bediening was wat slordig, vergat bij een paar tafels de drankjes

Marcel van Nes op 03 oktober 2020
Geverifiëerd

"Fantastisch gegeten!"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

We hebben in alle opzichten een fijne avond gehad. Alle gangen waren verrassend en voortreffelijk, ook de vegetarische varianten. Wijnarrangement was ook prima in orde en combineerde telkens goed met de gerechten, maar had iets avontuurlijker gekund wat mij betreft. Minpuntje was dat we aan de chefs table zaten , wa...

Lees hele review

We hebben in alle opzichten een fijne avond gehad. Alle gangen waren verrassend en voortreffelijk, ook de vegetarische varianten. Wijnarrangement was ook prima in orde en combineerde telkens goed met de gerechten, maar had iets avontuurlijker gekund wat mij betreft. Minpuntje was dat we aan de chefs table zaten , waardoor we wat onrustig zaten en de akoestiek niet optimaal was, maar dat is misschien logisch. Al met al meer dan top avond gehad!

Tekla Boersma op 02 oktober 2020
Geverifiëerd

"Lekkere lunch in Corona style"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Heerlijk gelunched bij het Amsterdammertje. Complimenten voor de wijze waarop men omging met Corona. Wel sneu voor het bedienend personeel met zo'n plastic mondkapje. Mede daardoor, door de grote afstanden en de iets te nadrukkelijke lounge muziek was de sfeer iets minder. Het extra tussengerecht "gevulde varkenspoo...

Lees hele review

Heerlijk gelunched bij het Amsterdammertje. Complimenten voor de wijze waarop men omging met Corona. Wel sneu voor het bedienend personeel met zo'n plastic mondkapje. Mede daardoor, door de grote afstanden en de iets te nadrukkelijke lounge muziek was de sfeer iets minder. Het extra tussengerecht "gevulde varkenspoot" was wellicht qua smaak het beste van de hele maaltijd. Alleen wel erg klein: +/- 2x2x0,5cm is toch wat weinig. Je stelt je bij een omschrijving "gevulde varkenspoot" toch iets ruimers voor......

M Meesters op 02 oktober 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.

Rijksstraatweg 119 3632 AB Loenen aan de Vecht

Over 't Amsterdammertje*

Restaurant 't Amsterdammertje ligt in Loenen aan de Vecht. Sinds de jaren '80 is 't Amsterdammertje een begrip in de Gooi- en Vechtstreek. Het was één van de eerste brasseries in het land die een 3-gangen keuzemenu aanboden.

Chef-kok André Gerrits begon zijn professionele carrière als kok bij Restaurant de Kromme Dissel. Na werkervaring te hebben opgedaan in verschillende keukens en zijn culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te trekken, heeft hij in 2009 samen met zijn vrouw Genevieve 't Amsterdammertje overgenomen. Het succes volgde al snel want in november 2010 is 't Amsterdammertje bekroond met een eerste Michelinster.

Werelden komen samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij van dit restaurant. Chefkok André en zijn team nemen je mee in de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken worden geïnspireerd door de seizoenen en geserveerd door een gepassioneerd en gedreven team.

Achter alle gerechten zit een verhaal en de gasten worden meegenomen in deze beleving. Samen met de sommelier wordt bij elk gerecht gewerkt aan de wijn-spijs combinatie. Dit zijn voornamelijk zuivere en biologische wijnen vanuit de hele wereld met een voorliefde voor wijnen uit Duitsland, Oostenrijk en Noord-Italië.

Laat je verrassen door de culinaire gerechten die 't Amsterdammertje te bieden heeft.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden