Knife fork icon red

't Amsterdammertje*

9,2 (853 reviews)

Wat 853 mensen zeggen over 't Amsterdammertje*

9.2
(853 reviews)
Eten
9.4
Service
9.1
Sfeer
9.0
Schrijf een review

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

voorgerecht heel apart, maar de verschillende smaken waren verrukkelijk! als hoofdgerecht hadden we varkensnek, klinkt niet echt gezellig, maar de smaak was super. een kleurenpalet op een lei-stenenbord. de bombe van ganzenlever met framboos helemaal af. we komen graag nog een keertje van de kunsten van de chefkok genieten.

anoniem op 25 augustus 2010

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

We hebben een geweldige avond gehad bij 't Amsterdammertje. EEn ongedwongen sfeer, maar voldoende formeel om de bijzondere kwaliteit van het eten eer aan te doen. Het voorgerecht en de amuzes deden ons met name stil worden van genot. Alles was super verzorgd opgemaakt en de kleine details waren nooit vergeten.
De ...

Lees hele review

We hebben een geweldige avond gehad bij 't Amsterdammertje. EEn ongedwongen sfeer, maar voldoende formeel om de bijzondere kwaliteit van het eten eer aan te doen. Het voorgerecht en de amuzes deden ons met name stil worden van genot. Alles was super verzorgd opgemaakt en de kleine details waren nooit vergeten.
De bediening heeft de controle om de tijd tussen de gerechten precies af te stemmen en te laten zijn zoals het hoort: niet te lang en niet te kort.
Het Amsterdammertje is een 'verborgen' schat van Loenen a/d Vecht en misschien wel het leukste restuarant in die omgeving.
Dank en ga zo door!

Thessa Pieters op 25 augustus 2010

7.3 Keuken 9 | Service 6 | Sfeer 7

De keuken maakt fantastische gerechten die er beeldschoon uitzien. Sterwaardig. Jammer dat de bediening steken laat vallen. Ze zijn voortdurend enigszins gehaast, waardoor je als gast ook niet helemaal kunt ontspannen. En de sommelier is een hork. Ook hij is gehaast (geeft uiterst routineus z'n informatie over de wi...

Lees hele review

De keuken maakt fantastische gerechten die er beeldschoon uitzien. Sterwaardig. Jammer dat de bediening steken laat vallen. Ze zijn voortdurend enigszins gehaast, waardoor je als gast ook niet helemaal kunt ontspannen. En de sommelier is een hork. Ook hij is gehaast (geeft uiterst routineus z'n informatie over de wijn tijdens het inschenken van de glazen zodat ie snel weer weg kan. In de haast morst hij behoorlijk). Bovendien reageert hij volkomen ongepast, ten overstaan van andere gasten, als wij oneffenheden op de rekening constateren. Bij het verlaten van het restaurant was er niemand te bekennen om 'goedenavond, bedankt en tot ziens' tegen te zeggen. Maar nogmaals, voortreffelijk gegeten en goede prijskwaliteitverhouding wat betreft gerechten en wijn.

f van rees op 09 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.

Rijksstraatweg 119 3632 AB Loenen aan de Vecht

Over 't Amsterdammertje*

Restaurant 't Amsterdammertje ligt in Loenen aan de Vecht. Werelden komen samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij van dit restaurant.

Chefkok André Gerrits en zijn team nemen u mee in de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Na een hartelijke, Hollandse ontvangst bij binnenkomst, worden hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken geserveerd.

Het restaurant is hip, vlot en voor iedereen toegankelijk. De sfeervolle, warme inrichting en de bijzondere selectie aan gerechten, brengen u snel in een ontspannen sfeer. In ’t Amsterdammertje is het genieten met alle zintuigen.

Geïnspireerd door de seizoenen worden lunch en diner smaakvol, vernieuwend en puur geserveerd. Laat je verrassen door de culinaire gerechten die 't Amsterdammertje te bieden heeft.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden