Restaurant de Hoff'nar

Frans, Nederlands |
8,6 (216 reviews)
95% aanbevolen

Wat 216 mensen zeggen over Restaurant de Hoff'nar

8.6 Gebaseerd op 216 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Lekker eten. Minder is de aankleding van binnen."
7.7 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 7

De ober was vriendelijk en de gangen waren ook divers in de zin dat er zowel vis als vlees werd geserveerd. Alles was lekker en mals.
Had wel iets meer sfeer binnen verwacht als je zo mooie locatie kwa karakteristiek monument hebt. Aankleding is wat eenvoudig.

Sarnia Lovink op 20 november 2022
Geverifiëerd

"Mooi gelegen restaurant"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Mooi gelegen! Fijn eten.

Ann op 19 november 2022
Geverifiëerd

"Heerlijke avond "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Verrassend verrukkelijk

Anne Van kempen op 05 november 2022
Geverifiëerd

"S"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gezellige sfeer, mooie ambiance.
Eten was heerlijk

S op 31 oktober 2022
Geverifiëerd

"Mooie locatie "
4.7 Keuken 4 | Service 2 | Sfeer 8

Mooie, historische locatie. Helaas was het eten matig. Meestal een beetje flauw met hier en daar een vleugje smaak. De bediening was vriendelijk, maar niet erg professioneel. Terwijl wij ons voorgerecht kregen moest er gespiekt worden op de kaart om ons te vertellen wat er op ons bord lag. Een aantal keer van tevore...

Lees hele review

Mooie, historische locatie. Helaas was het eten matig. Meestal een beetje flauw met hier en daar een vleugje smaak. De bediening was vriendelijk, maar niet erg professioneel. Terwijl wij ons voorgerecht kregen moest er gespiekt worden op de kaart om ons te vertellen wat er op ons bord lag. Een aantal keer van tevoren het menu doorlezen zou dit in de toekomst kunnen verhelpen. Daarnaast hadden wij maandag gereserveerd met de vraag voor een aangepast menu vanwege zwangerschap. Helaas werd hier geen rekening mee gehouden en kregen wij een 3 gangen menu waarvan 2 van de 3 gangen met alcohol verwerkte gerechten bevatte. De in rum geweekte appel voor het nagerecht hebben wij maar even overgeslagen. Wij gingen dus niet voldaan weg. Geen aanrader als je een prettige restaurant ervaring verwacht. Ligt de lat niet hoger dan de lokale vreetschuur en vind je het niet erg om te woord te worden gestaan door onprofessioneel personeel die geen rekening houden met de wens van de klant, waar je zorg moet dragen dat je de avond van het personeel niet verpest ten koste van je eigen diner plezier, dan kan je hier prima terecht.

Hugo Smeets op 23 oktober 2022
Geverifiëerd
Restaurant de Hoff'nar heeft gereageerd op 23 oktober 2022

Jammer dat wij u niet tevreden konden stellen. Onze gastvrouw heeft uitgebreid aangegeven wat u kunt eten en dat we rekening hebben gehouden met uw zwangerschapswensen, Daarbij heeft ze in een vol restaurant extra veel tijd aan u besteed. Vreemde zaak dat alle andere gasten deze avond vol lof obver eten en entourage waren. Helaas kunnen we kennelijk niet aan ieders wensen voldoen...

Plattegrond Alle restaurantdeals in Dordrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant de Hoff'nar

Keuken: Frans, Nederlands

In het gezellig Dordrecht is Restaurant de Hoff'nar te vinden. Gevestigd in een prachtig voormalig Koetshuis kan je hier genieten van overheerlijke gerechten die met liefde en passie geserveerd worden. De ingrediënten die gebruikt worden zijn van hoogstaande kwaliteit. Het keukenteam, geïnspireerd door keukens van over de hele wereld, weet je dan ook keer op keer te verrassen met culinair hoogstaande gerechten. De gastvrije bediening en de ongedwongen sfeer in combinatie met de magnifieke gerechten zorgen gegarandeerd voor een fenomenale avond.

Reserveer dus snel een tafel en kom zelf proeven van de sublieme gerechten en de fantastische sfeer!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Dordrecht e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden