De Bloemenbeek*

Mediterraan, Frans, Vegetarisch | €€€
8,7 (113 reviews)
100% aanbevolen

De Bloemenbeek*

Mediterraan, Frans, Vegetarisch
8,7 (113 reviews)
100%

Wat 113 mensen zeggen over De Bloemenbeek*

8.7 Gebaseerd op 113 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Tegenvaller"
5.3 Keuken 5 | Service 6 | Sfeer 5

- Traag. Een lange zit voor het volgende gerecht op tafel komt.
- Thuisgekomen heb ik maar een boterham gepakt. Porties zijn klein. Geen of nauwelijks groente. De repen vet spek bij de kabeljouw heb ik laten liggen. Het is een 'Nouvelle Cuisine-dobbelsteentjes-restaurant'. Dobbelsteentjes (drie stuks van groente, v...

Lees hele review

- Traag. Een lange zit voor het volgende gerecht op tafel komt.
- Thuisgekomen heb ik maar een boterham gepakt. Porties zijn klein. Geen of nauwelijks groente. De repen vet spek bij de kabeljouw heb ik laten liggen. Het is een 'Nouvelle Cuisine-dobbelsteentjes-restaurant'. Dobbelsteentjes (drie stuks van groente, van die piepkleine toefjes van een crèmetje erbij. Bijna niet te proeven waar het naar smaakt, daarvoor zou het toch echt ies meer moeten zzijn. Een bord eten mag er goed uitzien maar als de functie van 'schilderij' het overneemt van voedsel is er iets mis. Ze realiseren zich kenne;lijk niet dat hun gasten niet alleen komen voor diverse smaaksensaties maar ook gewoon honger hebben. (Nou sta ik natuiurlijk meteen te boek als aanhanger van de 'veel-is-lekker-cuisine. Het zij zo.)
- € 15 voor een paar flintertjes kaas vind ik belachelijk. Het mankeert ern nog maar aan dat de kasschaaf werd gehanteerd. En voor € 9,- voor een matig gevuld glas wijn geldt hetzelfde.

Frank Höppener op 02 oktober 2017

"Meesterlijk genieten"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Een jaarlijkse "vader-dochter"dag meesterlijk afsluiten met een voortreffelijk diner, gastronomisch vergezeld van een doordacht wijnarrangement.

SVH Meesterkok Michel van Riswijk verdient van mij twee sterren in de Michelin als vervolgopstap, en dan op naar de 3e.

Leuke discussie met de Maître Sommelier over d...

Lees hele review

Een jaarlijkse "vader-dochter"dag meesterlijk afsluiten met een voortreffelijk diner, gastronomisch vergezeld van een doordacht wijnarrangement.

SVH Meesterkok Michel van Riswijk verdient van mij twee sterren in de Michelin als vervolgopstap, en dan op naar de 3e.

Leuke discussie met de Maître Sommelier over de combinatie van het bijzondere nagerecht op basis van komkommer en de te vergezellen drank.

Ruud Engelenberg op 08 juli 2017

"het was weer genieten"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Wij komen al jaren bij de Bloemenbeek en ook deze keer was het weer genieten op hoog niveau. Een fantastische avond gehad en voortreffelijk gegeten.

pierre mulder op 05 juli 2017

"Verjaardag tegengevallen"
8.7 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 9

Bewust deze actie gecombineerd met mijn verjaardag. Tijdens de amuse werd gezegd dat er nog een kleine verrassing voor mij zou komen. Helaas niets hiervan gezien of gekregen :-(. Dat vond ik wel een echte domper.

Eten, wijn en sfeer waren voortreffelijk. Prijs/kwaliteit ook erg goed.

Roy Velthuis op 03 juli 2017

"Fantastische avond"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

De ambiance en het eten waren geweldig. Gereserveerd via Dining wit the stars en wist dus niet wat me te wachten stond. De ontvangst was goed. Het menu werd duidelijk uitgelegd en overtrof alle verwachtingen. Ieder gerecht van het 5 gangen menu was even bijzonder en goed van smaak. We hebben het menu nog uitgebreid ...

Lees hele review

De ambiance en het eten waren geweldig. Gereserveerd via Dining wit the stars en wist dus niet wat me te wachten stond. De ontvangst was goed. Het menu werd duidelijk uitgelegd en overtrof alle verwachtingen. Ieder gerecht van het 5 gangen menu was even bijzonder en goed van smaak. We hebben het menu nog uitgebreid met een extra gang van de kaastrolly. Kortom een fantastische avond met een fantastisch diner. Er staan ware topkoks in de keuken van de Bloembeek in de Lutte

Anneloes Zwiers op 02 juli 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in De Lutte e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Bloemenbeek*

Keuken: Mediterraan, Frans, Vegetarisch

De Bloemenbeek is een warm en sfeervol boutiquehotel met historie en stijl, gelegen op een prachtig landgoed. De voormalige boerderij is omgebouwd tot een sfeervol Landhuishotel en restaurant waar je terecht kunt voor een vlot geserveerde lunch of een stijlvol diner.

De nonchalant chique sfeer maakt deze plek geschikt voor een gezellig samenzijn met familie en vrienden. Zomers geniet je van de heerlijke gerechten in de tuinen met de terrassen met een magisch uitzicht de Twentse landschappen. Het restaurant kent als basis de klassieke Frans-mediterrane keuken en waar mogelijk wordt dit gecombineerd met de mooiste ingrediënten en producten uit de regio. Tevens wordt er gewerkt met kruiden uit eigen tuin en wild van de eigen jagers. Naast een prettige en attente service, complementeren de verrassende wijnen de gerechten.

Voor een sfeervolle dag of avond uit is restaurant Bloemenbeek de geschikte plek!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden