Fletcher Wellness-Hotel Trivium

8,8 (20 reviews)
100%

Wat 20 mensen zeggen over Fletcher Wellness-Hotel Trivium

8.8 Gebaseerd op 20 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Het eten was lekker, de bediening valt nog veel te leren.

Jobu op 28 september 2019
Geverifiëerd

"Zeer verzorgd"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Vanwege de goede ervaring opnieuw naar Trivium en wederom een prima keuze! Heerlijk gegeten (heilbot filet) en alles naar wens.

Roel en Tine Veldwijk, Breda op 11 mei 2019
Geverifiëerd

"Weinig keuze"
6.7 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 8

Het was weinig keuze in de menu, de wachttijd is erg lang. Wij moesten ongeveer 30 minuten afwachten totdat iemand bij ons langskomt.

Z op 15 februari 2019

"Een aangename ervaring"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Het Diningcity menu biedt voldoende keuzemogelijkheden. Wij (echtpaar) waren eensgezind met een voorgerecht van zalm (tartaar met wasabi en pickles), fris van smaak en leuk opgemaakt, maar wat aan de kleine kant. Het gerecht staat ook los op de kaart voor € 12,50 en mag voor die prijs best wat meer volume hebben. He...

Lees hele review

Het Diningcity menu biedt voldoende keuzemogelijkheden. Wij (echtpaar) waren eensgezind met een voorgerecht van zalm (tartaar met wasabi en pickles), fris van smaak en leuk opgemaakt, maar wat aan de kleine kant. Het gerecht staat ook los op de kaart voor € 12,50 en mag voor die prijs best wat meer volume hebben. Het hoofdgerecht van varkenshaas (3 medaillons) was een aangename ervaring, prima gegrild, met pommes dauphine en rode port jus. Een grotere eter zal er friet (geserveerd in een mini frietmandje) met mayonaise bij bestellen en/of gemengde salade (à € 3,50 per extra). Het Panna cotta dessert met mango, mango chutney, yoghurt ijs en merengue was al eveneens een verrassing. De bediening was zeer attent en schonk de bij het diner geserveerde huiswijn (Sauvignon blanc, € 4,50 per glas) op een aangename wijze (boven de raaklijn) in. Wij gaan zeker nog eens terug naar Etten-Leur.

Roel en Tine Veldwijk, Breda op 07 februari 2019

"Boven verwachting."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wist niet wat verwachten, maar overtrof alles erg vriendelijk goede bediening, het eten was geweldig zowel de smaak als presentatie, heerlijk klein intiem restaurant muziek op de achtergrond. En niet koud maar heerlijk behaaglijk.

Marian Valentijn op 07 februari 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Etten-Leur e.o.

Toon telefoonnummer

Over Fletcher Wellness-Hotel Trivium

Midden in de prachtige omgeving van de Biesbosch vind je Fletcher Wellness-Hotel Trivium. Het moderne hotel is het ideale uitgangspunt voor schitterende fiets-, wandel- en zelfs kanotochten door de Biesbosch.

Na een prachtige dag schuif je aan in het stijlvolle à la carte restaurant voor een culinair diner. Proef lokale producten die de chef-kok gebruikt voor zijn verrassende gerechten en geniet van een bijpassend glas wijn. Bij mooi weer is het zonovergoten terras aan de vijver een geweldige plek om de middag door te brengen.

Dit restaurant is ook uitermate geschikt voor een uitgebreide lunch of een heerlijke High Tea.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Etten-Leur e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden