Restaurant Panorama (by Fletcher)

7,9 (15 reviews)

Wat 15 mensen zeggen over Restaurant Panorama (by Fletcher)

7.9 Gebaseerd op 15 reviews. 33% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Rustig, netjes maar niet noemenswaardig"
7.3 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 6

Als je komt aanrijden valt vooral de locatie op, mooi en rustig in het bos.
Diezelfde rust is ook te vinden in het restaurant: echt druk is het niet.
De voorgerechten zijn prima, gewoon netjes bereid en lekker.
Het hoofdgerecht stelt mij persoonlijk enigszins teleur: lauw, kip die niet naar kip smaakt en totaal g...

Lees hele review

Als je komt aanrijden valt vooral de locatie op, mooi en rustig in het bos.
Diezelfde rust is ook te vinden in het restaurant: echt druk is het niet.
De voorgerechten zijn prima, gewoon netjes bereid en lekker.
Het hoofdgerecht stelt mij persoonlijk enigszins teleur: lauw, kip die niet naar kip smaakt en totaal gebrek aan kruiden op het vlees. Erg vlak allemaal. Er zit kruidenboter bij, maar om dat nu op al het vlees te smeren? Dit heb ik andere restaurants stukken beter zien serveren.
Het toetje is dan wel weer positief.

Maar dan komen we bij de reguliere prijs. 35.50 voor drie gangen. Niet heel gek, maar dan verwacht ik méér. Voor onder de 35.50 kan ik in Nijmegen namelijk op veel plekken terecht voor een prima driegangenmenu, ik noem Dock 17, Moenen en tapasformule het Zusje. Ik verwacht hier niet snel nog eens de omweg voor te maken, want in Nijmegen is de concurrentie gewoon net iets beter.

JGW op 27 mei 2019
Geverifiëerd

2.7 Keuken 4 | Service 2 | Sfeer 2

What een slechte bediening en onvriedelijke staff!!! Bah! Wij zaten 40 minuten op onze koffie en water aan het wachten, twee keer hebben wij ze gevraagd of wij het ooit krijgen. Dezelfde verhaal met het voorgerecht. Mensen die na ons hadden besteld zaten al aan het eten terwijl wij nogsteeds wachten moesten. Na het ...

Lees hele review

What een slechte bediening en onvriedelijke staff!!! Bah! Wij zaten 40 minuten op onze koffie en water aan het wachten, twee keer hebben wij ze gevraagd of wij het ooit krijgen. Dezelfde verhaal met het voorgerecht. Mensen die na ons hadden besteld zaten al aan het eten terwijl wij nogsteeds wachten moesten. Na het afrekenen hebben ze ons gevraagd of wij in de bar gingen zitten omdat ze de tafel op moesten ruimen. Wij gingen weg helemaal verbaasd door hun attitude en toen ik tot ziens heb gesegd, kreeg ik 0 reactie terug! Ik kom nooit meer hiernaar toe!

Anna op 14 april 2019

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Om 18.00 afgesproken. Vlotte en goede bediening.Om half zeven hadden we ons voorgerecht.Heerlijk getafeld rustig en mooi gezeten met z'n tweeën voor ons driegangenmenu diner.

Ton Albers op 22 januari 2019

8.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 6

Het is een restaurant in een hotel. Eters zijn dus voornamelijk hotelgasten. Niets mis mee natuurlijk, maar de sfeer is wat "zakelijker". De inrichting is goed, er is veel ruimte tussen de tafels. De service is uitstekend. De keuken is erg goed. De gerechten smaken voortreffelijk en liggen mooi op het bord. De prijzen zijn redelijk. Kortom: er is geen reden om hier eens niet te gaan eten.

Henk op 11 januari 2019

"Te lang wachten"
7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Het eten was goed ,de bediening deed echt zijn best, maar zij waren met veel te weinig. Daardoor 3 kwartier gewacht op het voorgerecht en bijna een uur op het hoofdgerecht en dat is gewoon te lang. Ook al is her uitzicht nog zo mooi, het is niet fijn als je van ellende moet gaan vragen waar je bestelde eten blijft; dus Fletcher doe daar wat aan, want anders ben je de vierde ster niet waard...

Johan Brouwers op 22 april 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Berg en Dal e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Panorama (by Fletcher)

Restaurant Panorama (by Fletcher) ligt in Berg en Dal omringt door prachtige natuur. Het knusse restaurant heeft een gezellige ambiance en is de ultieme plek om helemaal tot rust te komen. De passie van de chef en zijn team proef je meteen in de sublieme gerechten. De gezellige bar is dagelijks open voor de lunch en tot laat in de avond voor overheerlijke drankjes en hapjes. Geniet van de rust en de hoogstaande gerechten. Ervaar het zelf! Boek nu snel een tafeltje bij restaurant Panorama (by Fletcher).

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Berg en Dal e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden