Herberg De Loohoeve

Frans, Modern, Nederlands | €€€
9,5 (4 reviews)
100% aanbevolen

Wat 4 mensen zeggen over Herberg De Loohoeve

9.5 Gebaseerd op 4 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Op de eerste koude zondagavond van december de Loohoeve bezocht met partner voor een "Michelindiner"" á € 59.50/pp. Was dus om een actie-verrassingsmenu met 5 gangen. Eerste vraag van de gastheer was, of we water mèt of zonder bubbels wensten. Heel handig: Bruiswater van Pellegrino in een glas met rode bodem en zond...

Lees hele review

Op de eerste koude zondagavond van december de Loohoeve bezocht met partner voor een "Michelindiner"" á € 59.50/pp. Was dus om een actie-verrassingsmenu met 5 gangen. Eerste vraag van de gastheer was, of we water mèt of zonder bubbels wensten. Heel handig: Bruiswater van Pellegrino in een glas met rode bodem en zonder bruis in een glas met blauwe bodem. Na drie heerlijke vegetarische amuses, werd eerst de wijnkaart aangereikt...... Veel keuze uit wijnen per glas en per fles uit de bekende wijnlanden. Wij kozen voor een Weisser Burgunder à € 54,00 uit Baden. De dinergangen werden in een rustig tempo opgediend, met een duidelijke toelichting van de vriendelijke jonge crew. Werd ontzettend veel groente verwerkt op een bijzondere manier. Bij het hoofdgerecht alleen een stukje vlees ( kalfswang) Het dessert was verfrissend en toch ook zoet. Als extra afsluiter bestelden we nog een bordje met 5 stukjes kaas á € 16,00 Na bestelling van een afsluitende espresso werd gevraagd, of we nog een kopje koffie wensten. Dit beaamd en vervolgens werden we bedolven onder de vele zoetigheden bij de tweede espresso. Hier hadden we niet om gevraagd en hebben het meeste laten staan. Voor goede Illy espresso wordt een nette € 2,25 pp gerekend en voor het ongevraagde servies stond € 11,50 pp op de rekening. Bezoek aan dit restaurant stond al langer gepland, maar was er nog niet van gekomen. Aangezien men volgend jaar gaat verhuizen naar Hoogkerk??, zal het waarschijnlijk wel een eenmalig bezoek zijn in Schoonloo . We wensen ze t.z.t. veel succes in Hoogkerk, maar als geboren en getogen Stadjer betwijfel ik de juistheid van de keuze, gezien de locatie ver buiten het gezellige centrum van Groningen ligt. Mede, omdat ze daar een voormalige kapel huren i.p.v. een eigen pand kopen. Het sterrenrestaurant van Jarno Eggens is om die reden verhuisd van Zuidwolde naar een eigen pand in Staphorst. Straks alleen in Zuidlaren nog één restaurant met een Michelinster in Drenthe. Hoop dus voor andere chefs in Drenthe.

John op 02 december 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ongelooflijk heerlijke en kunstzinnige gerechten, meer dan een ster waard!

Ton Sleeking op 30 november 2019
Geverifiëerd

"Top restaurant"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Bijzonder eten.. oog en maag strelend !

Anoniem op 30 november 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een leuk restaurant! Eten was super, het kaasplankje was de top! Personeel was super!

Bjorn Tooren op 30 november 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Schoonloo e.o.

Toon telefoonnummer

Over Herberg De Loohoeve

Keuken: Frans, Modern, Nederlands

Restaurant De Loohoeve is gevestigd in een typische Drentse boerderij met een rieten dak. De gastvrije sfeer laat je meteen thuis voelen. Bij de Loohoeve word je verwend met heerlijk bourgondisch eten. De chefkok kookt voor de echte liefhebber: creatieve smaakvolle gerechten met heerlijke pure smaken. Het menu van De Loohoeve wordt gevormd door wat moedernatuur te bieden heeft. Rekening houden met het seizoen en werken met de allerbeste producten uit de streek, daar draait het om bij De Loohoeve!

Geniet van de mooie en onvergetelijke ervaring bij De Loohoeve.

RESERVEER RESERVEER

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden