Cantina Mexicana

Mexicaans | €€
8,2 (21 reviews)

Wat 21 mensen zeggen over Cantina Mexicana

8.2 Gebaseerd op 21 reviews. 0% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijke informele toptent"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Wat onduidelijk over de 20 euro korting, was hiervoor anders maar we mochten van de gewone kaart bestellen dus prima. Heerlijk gegeten en wat een fantastische gezellige tent is dit zeg. Personeel enthousiast, vrolijk en heerlijk informeel. Superavond gehad. Dank jullie wel en we komen zeker terug.

Lilian op 26 september 2018

"Erg lekker"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben erg lekker gegeten en de service was top

Timo op 06 september 2018

"niet geweldig"
2.0 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 2

eten was niet lekker.
omdat wij een dinercheck hadden kregen wij een andere kaart/
lang wachten op ons eten
kregen daaarom een gratis consumptie
bij afrekenen 20 euro korting
geen aanrader.
wij gaan er niet weer naar toe

l op 18 augustus 2018

"Een verpest avondje uit!"
3.3 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 2

Na het voorgerecht een uur moeten wachten op het hoofdgerecht. Na vragen van ons, excuses en alsnog een hoofdgerecht. Daarna kwamen geleidelijk aan de personelsleden die klaar waren in ons zicht buiten zitten maar werden wij niet verder geholpen. Het afruimen hoofd gerecht en keuze nagerecht duurde weer een half uur...

Lees hele review

Na het voorgerecht een uur moeten wachten op het hoofdgerecht. Na vragen van ons, excuses en alsnog een hoofdgerecht. Daarna kwamen geleidelijk aan de personelsleden die klaar waren in ons zicht buiten zitten maar werden wij niet verder geholpen. Het afruimen hoofd gerecht en keuze nagerecht duurde weer een half uur en wij hebben uiteindelijk na tien minuten wachten het nagerecht niet meer afgewacht en hebben het resterende menu afgerekend. Ons avondje uit was behoorlijk verpest!

LTA van Heijnsbergen op 09 augustus 2018

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Met de primera etensbon naar dit restaurant geweest. Konden kiezen uit meerdere hoofdgerechten. Voorgerecht was samengesteld door de kok. Van alles wat brood, smeersels, ham met meloen ed.en echt genoeg ook voor grote eters. Het nagerecht kon je weer kiezen uit vier toetjes of koffie. Geweldig gegeten. Vriendelijke ...

Lees hele review

Met de primera etensbon naar dit restaurant geweest. Konden kiezen uit meerdere hoofdgerechten. Voorgerecht was samengesteld door de kok. Van alles wat brood, smeersels, ham met meloen ed.en echt genoeg ook voor grote eters. Het nagerecht kon je weer kiezen uit vier toetjes of koffie. Geweldig gegeten. Vriendelijke bediening. Het restaurant liep helemaal vol maar je had niet het geval dat je lang moest wachten. Vanaf de buitenkant zie je helaas niet hoe groot en leuk het er is. Zeker een aanrader voor een gezellige avond mexicaans eten. Miste wel een beetje sfeermuziek, maar misschien omdat we buiten zaten.

Laura op 09 mei 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Groningen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Cantina Mexicana

Keuken: Mexicaans

Jaren geleden ontstond Cantina Mexicana aan de Vismarkt. Vanaf het begin al compleet met alle Mexicaanse invloeden. Mexicanen houden van eten, drankjes en gezelligheid! Precies waar Cantina Mexicana voor staat. Onze gerechten zijn gebaseerd op de echte Mexicaanse gerechten, onze koks maken de gerechten met een passie voor de Mexicaanse keuken.


Zodra je binnen komt lopen waan je jezelf in het buitenland, vrolijke kleuren, gastvrijheid en de geur van het eten. Eten bij Cantina is niet alleen heerlijke gerechten, maar een feestje op zich.

RESERVEER RESERVEER

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden