Cantina Mexicana

Mexicaans | €€
8,2 (21 reviews)

Wat 21 mensen zeggen over Cantina Mexicana

8.2 Gebaseerd op 21 reviews. 0% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Prima eten en sfeer"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Gewoon goed en zeer vriendelijk. Alles op tijd geserveerd. Gezellige tent.

Rolph Busker op 20 maart 2018

"Primera restaurant actie"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Leuk zo,n actie van primera , met 50 % korting uit eten, zijn naar cantina mexicana geweest in groningen, dachten lekker van de kaart te bestellen maar dat was met deze actie niet mogelijk , was een speciale kaart voor gemaakt waar natuurlijk mijn lievelings maaltijd niet opstond , op zichzelf niets mis mee maar hi...

Lees hele review

Leuk zo,n actie van primera , met 50 % korting uit eten, zijn naar cantina mexicana geweest in groningen, dachten lekker van de kaart te bestellen maar dat was met deze actie niet mogelijk , was een speciale kaart voor gemaakt waar natuurlijk mijn lievelings maaltijd niet opstond , op zichzelf niets mis mee maar hier stonden geen prijzen vermeld ( als mensen 1 keer binnen zijn gaan ze toch niet weer weg ) bij het afrekenen bleek tot mijn verbazing dat hiervoor de hoofdprijs werd gerekend , dan kun je ook wel korting geven . Kort gezegd voelde dit niet als een actie aan , gaan hier in het vervolg geen gebruik weer van maken.

Albert op 19 maart 2018

"Prima met de actie van Primera"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij waren met de actie van Primera. Voor deze actie was een prima kaart samen gesteld. Het eten was lekker, de bediening vriendelijk. We hebben een aantal verschillende mensen aan tafel gehad, maar het was allemaal leuk. Het eten was er op tijd en niet te snel achter elkaar. We waren gezellig met vrienden uit eten. Zo hadden we alle tijd om bij te kletsen.

Sineke op 18 maart 2018

6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Mijn vriendin en ik vonden het eten heerlijk en voor herhaling vatbaar. Misschien iets eerder wirden geholpen, maar verder goed.

Steven Komproe op 13 maart 2018

"Erg goed"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Was heerlijk en de bediening ook super!

Astrid op 11 maart 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Groningen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Cantina Mexicana

Keuken: Mexicaans

Jaren geleden ontstond Cantina Mexicana aan de Vismarkt. Vanaf het begin al compleet met alle Mexicaanse invloeden. Mexicanen houden van eten, drankjes en gezelligheid! Precies waar Cantina Mexicana voor staat. Onze gerechten zijn gebaseerd op de echte Mexicaanse gerechten, onze koks maken de gerechten met een passie voor de Mexicaanse keuken.


Zodra je binnen komt lopen waan je jezelf in het buitenland, vrolijke kleuren, gastvrijheid en de geur van het eten. Eten bij Cantina is niet alleen heerlijke gerechten, maar een feestje op zich.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden