Sumangali

Indiaas |
7,7 (33 reviews)
87% aanbevolen
Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van Sumangali

Wat 33 mensen zeggen over Sumangali

7.7 Gebaseerd op 33 reviews. 87% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Eten bij Sumangali"
5.7 Keuken 8 | Service 5 | Sfeer 4

Dinsdag 13 sept. Bij binnenkomst kregen we eigenlijk geen kans om te zeggen dat we gereserveerd hadden via diningcity. De dame van de bediening sprak geen woord Nederlands en zeer gebrekkig Engels. Voorgerecht gegeten toen kwam er iemand bij ons om te vragen of we via diningcity gereserveerd hadden, wij hadden het e...

Lees hele review

Dinsdag 13 sept. Bij binnenkomst kregen we eigenlijk geen kans om te zeggen dat we gereserveerd hadden via diningcity. De dame van de bediening sprak geen woord Nederlands en zeer gebrekkig Engels. Voorgerecht gegeten toen kwam er iemand bij ons om te vragen of we via diningcity gereserveerd hadden, wij hadden het er net over. Bleek er een aparte kaart voor te zijn. Een lang verhaal, maar uiteindelijk geen gebruik kunnen maken van de 20 € korting. Er kwam ook niemand meer tussendoor vragen of we nog iets wenste te drinken. Men was zeer onvriendelijk en er kon nog geen gratis kopje koffie af. Wij gaan hier niet meer naartoe.

Cobie Jonkman op 20 september 2022
Geverifiëerd

"Eenzame maaltijd"
5.7 Keuken 5 | Service 8 | Sfeer 4

Wij zaten als enige in de zaak

Mieke Ruijs op 01 september 2022
Geverifiëerd

"Prima restaurant "
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Goede service, heel aardig personeel en heerlijk 3 gangen (keuze) diner

Jan op 30 juli 2022
Geverifiëerd

"Lekker kruidig, maar niet te pittig gegeten."
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Vriendelijke bediening, heerlijk kruidig eten, kan het naar eigen smaak pittig laten maken of niet. Echt lekker zelfgemaakt ijs. Als afsluiter een chai thee genomen. Daar zat voor ons te veel melk in waardoor de kruiden niet goed te proeven waren. Verder was alles erg lekker!

Sabrina Boerman op 22 juni 2022
Geverifiëerd

"Opgewarmd in een magnetron?"
2.0 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 2

Voorgerecht (4 stukjes vlees in een bladerdeegjasje) bleek zwart geblakerd. Alsof 2-3 maal gefrituurd en daarna nogmaals geserveerd na opwarming in een magnetron. Geklaagd maar antwoord: vers gefrituurd. Gerecht teruggestuurd en in het ‘verrukkelijk’ 3-gangenmenu niet verder geïnteresseerd. Twijfel of zij wel een ec...

Lees hele review

Voorgerecht (4 stukjes vlees in een bladerdeegjasje) bleek zwart geblakerd. Alsof 2-3 maal gefrituurd en daarna nogmaals geserveerd na opwarming in een magnetron. Geklaagd maar antwoord: vers gefrituurd. Gerecht teruggestuurd en in het ‘verrukkelijk’ 3-gangenmenu niet verder geïnteresseerd. Twijfel of zij wel een echte Tandori-oven hebben. Deze eetgelegenheid is wellicht meer een snacklokaal, met bestel en bezrgmogelijkheden. Personeel ook onoplettend!
Helaas geen foto gemaakt van de zwarte balletjes met “zelfgemaakte” (?) tomatenchutney.

Polderitus op 27 mei 2022
Geverifiëerd
K. Soosaipillai heeft gereageerd op 27 mei 2022

Deze recensie klopt niet. wij zijn niet mee eens zijn verhaal.

Plattegrond Alle restaurantdeals in Alkmaar e.o.

Toon telefoonnummer

Over Sumangali

Keuken: Indiaas

Restaurant Sumangali was een van de eerste Indiase en Sri Lankaanse restaurants in Alkmaar. Sumangali staat vanaf het begin bekend om de kwaliteit en smaak van goed eten.

In het sfeervolle restaurant kun je genieten van traditionele Indiase en Sri Lankaanse gerechten bereid met verse kruiden bereid volgens authentieke Indiase en Sri Lankaanse recepten.

Wie aan de Indiase en Sri Lankaanse keuken denkt, denkt aan Sumangali, een van de beste Indiase en Sri Lankaanse restaurants in Nederland!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Alkmaar e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden