La Pucelle

Frans
8,6 (43 reviews)
100%

Wat 43 mensen zeggen over La Pucelle

8.6 Gebaseerd op 43 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Goed"
8.0 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 8

Sfeervol restaurant met ruime keuze en gekozen voor diamanthaas welke ietwat te rauw was en frietjes te zacht, verder prima gegeten en zeer vriendelijke bediening.

Ruud op 26 mei 2018

"Fantastisch genoten "
9.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 9

Ons laten beïnvloeden door Google om ergens te gaan eten .uiteindelijk bij brasserie la Pucelle uitgekomen. Was een beetje zoeken maar eenmaal binnen werden wij blij verrast. Gaan regelmatig uit eten en zijn niet snel onder de indruk. ..maar wat een mooie locatie en goede service. .bediening zeer vriendelijk en opl...

Lees hele review

Ons laten beïnvloeden door Google om ergens te gaan eten .uiteindelijk bij brasserie la Pucelle uitgekomen. Was een beetje zoeken maar eenmaal binnen werden wij blij verrast. Gaan regelmatig uit eten en zijn niet snel onder de indruk. ..maar wat een mooie locatie en goede service. .bediening zeer vriendelijk en oplettend. Heerlijke wijnen en mooie bier kaart..en dan het eten. .wij hebben genoten .mooie verse groenten onder de prachtig krokant gebakken parelhoen. .met krokant spek en calvados saus. En de presentatie was een plaatje ..heerlijk genoten top !

Eric en bianca op 24 mei 2018

"Ontspannen en lekker eten bij La Pucelle"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gisteren zijn we voor de tweede keer bij La Pucelle geweest. Net als de eerste keer hebben we heerlijk gegeten met mooie passende wijnen erbij. De bediening en de eigenaar zijn oprecht hartelijk. En het is een schitterend pand waarin ze de juiste sfeer hebben weten te creëren. We kijken al weer uit naar de volgende keer.

VeRo op 29 april 2018

"Super gezellige avond"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Bediening is vriendelijk en de eigenaar is enthousiast. Menu keuze was ruim we konden gewoon vanuit de kaart kiezen.
Borden waren smakelijk opgemaakt.

Jelle op 22 april 2018

"Heerlijke keuken in een mooie ambiende."
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten in een mooie ambiance!

Brigitte op 21 april 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Bergen op Zoom e.o.

Toon telefoonnummer

Over La Pucelle

Keuken: Frans

Restaurant La Pucelle is gelegen in het 15e eeuwse stadspaleis Het Markiezenhof. Ze werken met verse producten. De boeren in de omgeving worden opgezocht en aan hun leveranciers vragen ze een goede kwaliteit. De vis komt vers van de afslag en het vlees snijden ze zelf. Aan tafel halen ze het jachtige uit de tijd. Je wordt verwend met heerlijke smaken en gerechten.

De wijnkaart telt wijnen uit de oude- en nieuwe wereld. Speciaalbieren zijn ook goed vertegenwoordigd. Zo hebben ze bij ieder gerecht ook een (speciaal)biersuggestie en een uitgebreide bierkaart.

In het voorjaar en zomer hebben ze een terras en in de herfst en winter wordt de open haard gestookt. La Pucelle voor een heerlijke avond uit in het Markiezenhof. Je bent hier van harte welkom!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Bergen op Zoom e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden