Knife fork icon red

La Pucelle

8,6 (43 reviews)

Wat 43 mensen zeggen over La Pucelle

8.6
(43 reviews)
Eten
8.4
Service
8.7
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"genieten bij La Pucelle"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben heerlijk gegeten. Het eten werd smaakvol en oogstrelend opgediend. en de bediening was vriendelijk en professioneel. Kortom een gezellige avond met lekker eten bij de open haard.

Yvonne Udo op 20 maart 2018

"Heerlijk gegeten "
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

We hebben heerlijk gegeten, prachtige lokatie, binnen was de open haard aan.. bediening was super, zeker een plek om terug te komen

Bouwens op 18 maart 2018

"Diner La Pucelle"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Prachtige locatie, netjes, sfeervol, hartelijke bediening en heerlijk gegeten. Aanrader!

M.H. op 15 maart 2018

"Super was het en de ontvangst was fijn en gastvrij"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Erg fijne ontvangst.
Zitten bij de open haard die zalige warmte gaf. Diamanthaas en frietjes in schil gebakken met fijne groenten. Lek ijsje toe en dan gratis een kopje koffie met bon-bonnetje. Echt voor herhaling

Apolonia op 01 maart 2018

"Heerlijk gegeten en gezeten"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Onverwacht (we hadden vergeten dat we weken geleden al gereserveerd hadden!) uit eten. Het was niet druk in het restaurant, maar de open haard was aan, wat heerlijk binnen komen was op deze koude avond. Gastvrij ontvangen en naar tafeltje begeleid. Kaart was niet te uitgebreid, konden snel tot een keuze komen uit he...

Lees hele review

Onverwacht (we hadden vergeten dat we weken geleden al gereserveerd hadden!) uit eten. Het was niet druk in het restaurant, maar de open haard was aan, wat heerlijk binnen komen was op deze koude avond. Gastvrij ontvangen en naar tafeltje begeleid. Kaart was niet te uitgebreid, konden snel tot een keuze komen uit het driegangenmenu (aanbieding met Primera-bon). Heerlijk gegeten, nette bediening. Prijs was redelijk.
Een aanrader!

H.Brekelmans op 25 februari 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Bergen op Zoom e.o.

Hofstraat 2 4611 TJ Bergen op Zoom

Over La Pucelle

Restaurant La Pucelle is gelegen in het 15e eeuwse stadspaleis Het Markiezenhof. Ze werken met verse producten. De boeren in de omgeving worden opgezocht en aan hun leveranciers vragen ze een goede kwaliteit. De vis komt vers van de afslag en het vlees snijden ze zelf. Aan tafel halen ze het jachtige uit de tijd. Je wordt verwend met heerlijke smaken en gerechten.

De wijnkaart telt wijnen uit de oude- en nieuwe wereld. Speciaalbieren zijn ook goed vertegenwoordigd. Zo hebben ze bij ieder gerecht ook een (speciaal)biersuggestie en een uitgebreide bierkaart.

In het voorjaar en zomer hebben ze een terras en in de herfst en winter wordt de open haard gestookt. La Pucelle voor een heerlijke avond uit in het Markiezenhof. Je bent hier van harte welkom!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Bergen op Zoom e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden