Knife fork icon red

La Pucelle

8,6 (43 reviews)

Wat 43 mensen zeggen over La Pucelle

8.6
(43 reviews)
Eten
8.4
Service
8.7
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"Heerlijk gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten. Mooi opgemaakte borden. Goede bediening. Prachtige locatie. Voor herhaling vatbaar.

Miek op 03 april 2016

"Gezellige atmospheer, goede bediening"
7.3 Keuken 4 | Service 8 | Sfeer 10

Leuk restaurant en mooi gelegen. Heeft een gezellige sfeer en wij werden goed bedient. Eten was goed verzorgt en voor de prijs die wij betaald hebben tijdens restaurant week goed, maar te duur voor normale prijs. Menu heeft iets te weinig keuze (bijv maar 2 deserts) maar heeft wel bijzondere combibaties. Hoeveelheid...

Lees hele review

Leuk restaurant en mooi gelegen. Heeft een gezellige sfeer en wij werden goed bedient. Eten was goed verzorgt en voor de prijs die wij betaald hebben tijdens restaurant week goed, maar te duur voor normale prijs. Menu heeft iets te weinig keuze (bijv maar 2 deserts) maar heeft wel bijzondere combibaties. Hoeveelheid was ouderen goed maar voor ons iets te weinig. Menu kaart gaf uitgebreidt wijnen en bier aan, maar mijn zoon kon niet de non-alkoholische deel vinden. Al met al hebben wij wel een gezellige avond gehad

Dyan op 03 april 2016

"Hier komen we nog eens."
7.3 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 8

Gegeten en genoten met 8 personen, waarvan 2 beneden 10 jaar, op 27 augustus 2015. We werden erg goed ontvangen, voor de jongste (4j) werd zonder commentaar een leeg bord voorzien. Helaas geen kraanwater bij de vraag om een karaf water, een verbeterpuntje. Voorgerechten, alle drie de varianten zeer goed, het hoofdge...

Lees hele review

Gegeten en genoten met 8 personen, waarvan 2 beneden 10 jaar, op 27 augustus 2015. We werden erg goed ontvangen, voor de jongste (4j) werd zonder commentaar een leeg bord voorzien. Helaas geen kraanwater bij de vraag om een karaf water, een verbeterpuntje. Voorgerechten, alle drie de varianten zeer goed, het hoofdgerecht zowel vis als vlees was goed, het vlees mag iets meer aandacht krijgen bij de inkoop, want de shape was onregelmatig van stuk en per couvert verschillend. Het nagerecht was een leuke verrassing, goed. Al met al een mooie ervaring en goed genoeg om terug te komen.

Cees Hack op 29 augustus 2015

"Uitmuntend"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We wilden na een zware werkweek weleens de week van het restaurant proberen. Het werd La Pucelle. Nou om zeker weer naar terug te gaan. Echt een aanrader. Heerlijk eten, lekkere wijn, aardige gastvrouw- en heer, toplocatie en o wat een heerlijke smaken!!! Daarom uitmuntend is ons oordeel.

D.A. van Gorsel op 16 maart 2015

"Hartelijk ontvangst"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

De menukaart was goed, keus voor ieder wils.
Het eten was prima en erg goed op smaak. De ambiance van de ruimte is sfeervol en ongedwongen. Bediening en ontvangt hartelijk en spontaan. De sfeer van alles spraak ons enorm aan.
Zeker zullen wij nog eens terug gaan.

S. Koster op 12 maart 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Bergen op Zoom e.o.

Hofstraat 2 4611 TJ Bergen op Zoom

Over La Pucelle

Restaurant La Pucelle is gelegen in het 15e eeuwse stadspaleis Het Markiezenhof. Ze werken met verse producten. De boeren in de omgeving worden opgezocht en aan hun leveranciers vragen ze een goede kwaliteit. De vis komt vers van de afslag en het vlees snijden ze zelf. Aan tafel halen ze het jachtige uit de tijd. Je wordt verwend met heerlijke smaken en gerechten.

De wijnkaart telt wijnen uit de oude- en nieuwe wereld. Speciaalbieren zijn ook goed vertegenwoordigd. Zo hebben ze bij ieder gerecht ook een (speciaal)biersuggestie en een uitgebreide bierkaart.

In het voorjaar en zomer hebben ze een terras en in de herfst en winter wordt de open haard gestookt. La Pucelle voor een heerlijke avond uit in het Markiezenhof. Je bent hier van harte welkom!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Bergen op Zoom e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden