Knife fork icon red

La Pucelle

8,6 (43 reviews)

Wat 43 mensen zeggen over La Pucelle

8.6
(43 reviews)
Eten
8.4
Service
8.7
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"Super"
8.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 9

Lekker gegeten naast de open haard met een goed glas Belgisch bier, op aanraden van de eigenaar.
Super

Dirk op 22 november 2014

"Gastvrijheid in het bourgondische Markiezenhof"
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

We werden gastvrij ontvangen en hadden keuze uit diverse tafels. We zochten een plekje bij de grote open haard die niet aan was. De gerechten van het wildmenu waren lekker maar niet buitengewoon.We kregen een goede bijpassende wijn geserveerd.
Het restaurant is leuk ingericht. Met wat passende schilderijen uit de o...

Lees hele review

We werden gastvrij ontvangen en hadden keuze uit diverse tafels. We zochten een plekje bij de grote open haard die niet aan was. De gerechten van het wildmenu waren lekker maar niet buitengewoon.We kregen een goede bijpassende wijn geserveerd.
Het restaurant is leuk ingericht. Met wat passende schilderijen uit de oude tijd zou de nostalgie van weleer eerder opgeroepen worden.
de ruimte is zeer gehorig waardoor het bij een vol restaurant moeilijk is elkaar te verstaan.
Dat iemand zijn hondje meebrengt in een restaurant vinden we niet passend. Verder prima service en goed gegeten.

P.ernest op 27 oktober 2014

"Wild eten bij La Pucelle"
8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

Het was even zoeken maar het restaurant zit in een prachtig pand aan het Markiezenhof. Heel sfeervol, maar we houden dan ook erg van oude panden. We houden nog meer van wild (eten) en we hebben hier een heerlijke hertenbiefstuk gegeten, niets op aan te merken. De begeleiding van spruiten, rode kool en stoofpeertje w...

Lees hele review

Het was even zoeken maar het restaurant zit in een prachtig pand aan het Markiezenhof. Heel sfeervol, maar we houden dan ook erg van oude panden. We houden nog meer van wild (eten) en we hebben hier een heerlijke hertenbiefstuk gegeten, niets op aan te merken. De begeleiding van spruiten, rode kool en stoofpeertje was perfect. Het voorgerecht, carpaccio van wildzwijn (volgens mij, ik kan het menu niet terugvinden op de website) was ook heerlijk en vloog naar binnen. Chips van schorseneren is erg lekker!
Het viel me op (en dat was ook wel een verademing) dat er niet telkens gevraagd werd of alles naar wens was. Bij sommige restaurants doen ze dat te vaak. Hier weten ze denk ik gewoon dat het goed is wat ze serveren!
Een minpuntje is wellicht dat er geen wijnarrangement werd aangeraden, terwijl dat juist zo leuk is bij de verschillende gangen van een wildmenu. Het toetje was een beetje sober. Wel erg lekker!
Al met al zeker geslaagd en ik zou er zeker nog eens gaan eten (want ik krijg al trek als ik de menukaart op de website bekijk!)

Angelique op 26 oktober 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Bergen op Zoom e.o.

Hofstraat 2 4611 TJ Bergen op Zoom

Over La Pucelle

Restaurant La Pucelle is gelegen in het 15e eeuwse stadspaleis Het Markiezenhof. Ze werken met verse producten. De boeren in de omgeving worden opgezocht en aan hun leveranciers vragen ze een goede kwaliteit. De vis komt vers van de afslag en het vlees snijden ze zelf. Aan tafel halen ze het jachtige uit de tijd. Je wordt verwend met heerlijke smaken en gerechten.

De wijnkaart telt wijnen uit de oude- en nieuwe wereld. Speciaalbieren zijn ook goed vertegenwoordigd. Zo hebben ze bij ieder gerecht ook een (speciaal)biersuggestie en een uitgebreide bierkaart.

In het voorjaar en zomer hebben ze een terras en in de herfst en winter wordt de open haard gestookt. La Pucelle voor een heerlijke avond uit in het Markiezenhof. Je bent hier van harte welkom!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Bergen op Zoom e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden