BravaCasa

Pizza, Italiaans
7,7 (18 reviews)
73%

Wat 18 mensen zeggen over BravaCasa

7.7 Gebaseerd op 18 reviews. 73% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Niet het juiste menu"
1.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 1

We hadden verheugd naar het menu dat zij aanbieden. Helaas hebben zij het veranderd naar a la carte menu. Het blijkt dat je bij de opmerkingen zelf moet aangeven dat je het menu wilt eten wat zij aanbieden bij restaurantweek. Dus nogmaals benadrukken. En het plaatje dat je ziet bij restaurantweek kan veranderen van ...

Lees hele review

We hadden verheugd naar het menu dat zij aanbieden. Helaas hebben zij het veranderd naar a la carte menu. Het blijkt dat je bij de opmerkingen zelf moet aangeven dat je het menu wilt eten wat zij aanbieden bij restaurantweek. Dus nogmaals benadrukken. En het plaatje dat je ziet bij restaurantweek kan veranderen van de werkelijkheid. Dit vinden wij een beetje vreemd. ;) Uiteindelijk hebben we ons drankje gedaan en waren we naar een ander restaurant gegaan.

Sandy op 14 mei 2022
Geverifiëerd

"was als vanouds goed"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten. Het is altijd een verrassing. De italiaanse keuken is ziveel meer dan de pizza.

Barbara van Dam op 30 april 2022
Geverifiëerd

"SUBLIME ..."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

HOE KAN HET ZIJN DAT DIT RESTAURANT DE NR. 1 VAN FLEVOLAND IS? SIMPEL: BRAVACASA MAAKT HET VERSCHIL TUSSEN RESTAURANTS WAAR GEWOON KAN ETEN EN EN RESTAURANTS WAAR LIEFDE VOOR DE VAK KAN VOELEN.

M.L. op 03 augustus 2019

"Meer dan uitstekend "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Met de 50% AHDeal is het altijd fijn om bij Restaurant bravacasa te dineren. Lekker eten, vriendelijke bediening en prachtige ambiance. Ik kom graag terug.
Meer dan een 10 verdient ...

Nick op 31 juli 2019

6.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 4

Eten goed , bediening ok, eigenaren staan met mobieltjes en trainingsbroeken veel met elkaar te doen, gasten genegeerd. Kom niet meer terug, ondanks redelijk eten maar te duur

Alex Snoeijs op 08 juli 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Almere e.o.

Toon telefoonnummer

Over BravaCasa

Keuken: Pizza, Italiaans

De keuken van restaurant Brava Casa in Almere is voor de taal waarmee zij willen uitdrukken: "Wij zijn wat wij eten: harmonie, creativiteit, geluk, schoonheid, poëzie, ingewikkeldheid, magie, humeur, uitdaging en cultuur." Dat is een mondvol, maar dat proef je ook zodra je een hap neemt van één van de fenomenale gerechten die zij serveren.

Het gebruik van producten en de technische kennis van voorbereiding, treden aan in de traditionele Siciliaanse keuken, samen met de smaken en de typische kleuren van het eiland. Kom eens langs en proef de gerechten Sicilië in Italië!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Almere e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden