Beachclub Kaap Hoorn

Nederlands, Vegetarisch
8,9 (14 reviews)

Wat 14 mensen zeggen over Beachclub Kaap Hoorn

8.9 Gebaseerd op 14 reviews. 0% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Prima eten, jammer van de bediening"
6.7 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 8

Het eten was heerlijk. Een mooi verrassingsmenu met voldoende afwisseling op een mooie locatie aan het water. Alleen jammer van de bediening. Eén serveerster deed ontzettend haar best maar kon het gestuntel en de onvriendelijkheid van haar collega's helaas niet helemaal goed maken. Omdat uit eten gaan toch een totaalbeleving is, zal ik er niet snel weer heen gaan.

Karla op 04 mei 2018

"‘t kon minder.."
7.0 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 6

Bediening vandaag jong en minder ervaren maar ze doen hun best. Bestelling werd met zorg gedaan en uitgelegd wat verassingsmenu was. Ging vermoedelijk wat mis want hoofdgerecht was lang wachten. Werd wel excuus voor gemaakt. Het eten was degelijk maar goed. Geen uitspatting. Was voldoende daarom toetje afgeslagen. W...

Lees hele review

Bediening vandaag jong en minder ervaren maar ze doen hun best. Bestelling werd met zorg gedaan en uitgelegd wat verassingsmenu was. Ging vermoedelijk wat mis want hoofdgerecht was lang wachten. Werd wel excuus voor gemaakt. Het eten was degelijk maar goed. Geen uitspatting. Was voldoende daarom toetje afgeslagen. Wanneer je heen fijnproever bent zeker aan te raden. Als ook de zon schijnt prima locatie.

Ge op 30 april 2018

"Kaap Hoorn, Haren"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk verrassend en gezellig.

ATD Dijkstra-Pieterman op 29 april 2018

"Prima"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten in een leuke vlotte ambiance. Mooi gelegen aan het water en makkelijk parkeren. Bij een volgend bezoek aan Groningen ga ik er zeker nog eens heen.

Maurice op 28 april 2018

"Lekker gegeten"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Het eten was lekker en de bediening was ook prima en het restaurant is op een mooie plek aan het water gelegen.

Jaap de Jong op 09 april 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haren (Gr.) e.o.

Toon telefoonnummer

Over Beachclub Kaap Hoorn

Keuken: Nederlands, Vegetarisch

Kaap Hoorn staat voor vrijheid en genieten. Voor eten, drinken en meer. Met aandacht voor detail en liefde voor het betere leven. Kaap Hoorn is hip en happening in Groningen en ver daarbuiten. Een toonzettende zaak die zijn spanning en kleurrijke bezoekers het hele jaar door weet vast te houden. Door de loungy sfeer, de ongedwongen bediening en de magistrale ligging aan de boorden van het Hoornse Meer. Een heerlijke plek om te zien en gezien te worden. En waar iedereen zich moeiteloos lijkt te ontspannen. Binnen bij de haard, buiten op één van de drie royale loungeterrassen of aan de trendy beachbar.

Natuurlijke materialen zijn gecombineerd met strak modern, in overwegend koele tinten. Het pand opent zich naar buiten. Overal is de relatie met de omgeving prettig voelbaar. Want alles draait om het verslavend mooie uitzicht op het meer. Om de wereldse genoegens en alles wat daarbij hoort.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden