Otium Restaurant

Fusion, Vegetarisch
7,3 (1 review)

Wat mensen zeggen over Otium Restaurant

7.3 Gebaseerd op 1 review. 0% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"lekker gegeten"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

primera aktie viel duur uit er stond een 3 gangen diner voor 39,50 op de kaart we mochten van de gehele kaart kiezen uiteindelijk rekende zij apart het voorgerecht hoofdgerecht en dessert kostte totaal 67 euro voor 1 persoon we kregen dan wel mijn voorgerecht hoofdgerecht dessert en twee wijn gratis maar als je de ...

Lees hele review

primera aktie viel duur uit er stond een 3 gangen diner voor 39,50 op de kaart we mochten van de gehele kaart kiezen uiteindelijk rekende zij apart het voorgerecht hoofdgerecht en dessert kostte totaal 67 euro voor 1 persoon we kregen dan wel mijn voorgerecht hoofdgerecht dessert en twee wijn gratis maar als je de rekensom doet hebben we uiteindelijk 7,50 euro meer betaald.
Het maakt ons niet zoveel uit want we gaan niet moeilijk doen, maar toch klopt er iets niet.
Beter een menu voor de primera aktie bedenken dan is het maar duidelijk dat is mijn advies.

Winifred de Boer op 04 februari 2018
Otium Restaurant heeft gereageerd op 09 februari 2018

Bedankt voor uw feedback!

Wij hebben er bewust voor gekozen om alle gasten de keuze te kunnen geven uit de gehele kaart en het Chef's Choice maand menu.
Uit ervaring is gebleken dat men graag zelf bepaald wat ze willen eten en dat een aktie menu hierin zou beperken.

Ik hoop dat u, ondanks dit systeem van keuze, toch heeft genoten van een heerlijk diner en dat wij u in de toekomst nogmaals mogen verwelkomen.

Plattegrond Alle restaurantdeals in Schiphol e.o.

Toon telefoonnummer

Over Otium Restaurant

Keuken: Fusion, Vegetarisch

Restaurant Otium in Amsterdam is een plek voor het goede leven, waar je kunt genieten van een heerlijke lunch of een mooi diner. Otium is het Latijnse woord voor rust en ontspanning, voor “Ontspannen leven”.


Een trendy restaurant onder de rook van Amsterdam waar je even kan ontsnappen aan de drukte. Heel casual en toegankelijk, maar nooit alledaags.


De Chef-kok van Restaurant Otium, Tom Boere, heeft een passie voor de klassiek Franse keuken met een moderne twist. In dit restaurant wordt keuken ambacht gekoesterd en smaak op een voetstuk geplaatst. De beleving bij Restaurant Otium brengt alles samen om een verrassende combinatie van smaken te creëren. In een gastronomisch, ontspannend en moderne manier geven wij onze gasten een magische beleving van “Ontspannen leven”. 

In Restaurant Otium wordt gebruikt gemaakt van de mooiste, dagverse seizoen producten. Je kunt hier a la carte terecht maar ook een maandelijks wisselend 3-gangen keuzemenu of een 4, 5 of 6 gangen verrassingsmenu. Uiteraard kan rekening gehouden worden met uw (dieet)wensen.


Onze keuken is open van 11:30 tot 22:00 uur. In onze lounge serveren wij diner tot 23:00 uur.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Schiphol e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden