Ai Uchi

Japans / Sushi | €€
7,2 (2 reviews)

Wat 2 mensen zeggen over Ai Uchi

Schrijf een review en deel je foto's

"Matig"
5.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 3

Het restaurant was helemaal leeg op onze tafel na, dit zorgde ervoor dat het erg stil was en het voelde soms wat ongemakkelijk aan, ook doordat we tussen twee groepen van vier inzaten.
We kwamen een uurtje later binnen dan gepland door een uitgelopen activiteit en een bus die niet reed. Daardoor kregen we het eten...

Lees hele review

Het restaurant was helemaal leeg op onze tafel na, dit zorgde ervoor dat het erg stil was en het voelde soms wat ongemakkelijk aan, ook doordat we tussen twee groepen van vier inzaten.
We kwamen een uurtje later binnen dan gepland door een uitgelopen activiteit en een bus die niet reed. Daardoor kregen we het eten in een rap tempo voorgeschoteld, terwijl we liever wat rustiger aan hadden gedaan. Ook werd er een fout gemaakt, zelf had ik menu 1 uitgekozen en specifiek om alleen vis gevraagd, echter kreeg ik twee keer vlees voorgeschoteld. Bij de eerste keer had ik het niet door omdat het in een dumpling zat en de tweede keer gelukkig wel. Na het aangegeven te hebben kreeg ik gamba's in plaats van biefstuk.
Verder was het eten niet heel spectaculair qua smaken, het kwam allemaal een beetje op hetzelfde neer en er werd erg veel sojasaus gebruikt door het eten.

- op 20 mei 2018

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Prima eten tegen een zeer schappelijke prijs, ook de wijn was prima, eveneens voor een net prijsje.
Wij komen zeker snel terug

Ben Vink op 03 februari 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Hilversum e.o.

Toon telefoonnummer

Over Ai Uchi

Keuken: Japans / Sushi

Ervaar de smaakvolle Japanse keuken op zijn culinaire best in Japans restaurant Ai Uchi. Gastvrouw Chantal Yip ontvangt u graag voor een compleet verzorgd diner in ons sfeervolle restaurant gevestigd in het hart van Hilversum. Het restaurant beschikt over 120 zitplaatsen verdeelt over een teppanyaki gedeelte waar onze chefkok culinaire Japanse hoogstandjes bereid en een sfeervolle lounge waar u zowel zakelijk als romantisch kunt dineren. Het is ook mogelijk om in groepsverband een speciaal arrangement naar keuze te reserveren. Ideaal voor verjaardagen, feesten, bedrijfsuitjes en vrijgezellen-feesten.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Hilversum e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden