Knife fork icon red

Mooii

8,0 (269 reviews)

Wat 269 mensen zeggen over Mooii

8.0
(269 reviews)
Eten
8.1
Service
7.8
Sfeer
8.0
Schrijf een review

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Vriendelijke ontvangst en een ontspannen sfeer.
Alles was gewoon perfect. Het voorgerecht was een mooie combinatie van eendeborst met sinaasappel met de verrassende lekkere combinatie van de 5 kruiden en de spekkoek. Het hoofdgerecht was subliem, een perfect medium Angus beef. Tussendoor het kaasplankje en als afsl...

Lees hele review

Vriendelijke ontvangst en een ontspannen sfeer.
Alles was gewoon perfect. Het voorgerecht was een mooie combinatie van eendeborst met sinaasappel met de verrassende lekkere combinatie van de 5 kruiden en de spekkoek. Het hoofdgerecht was subliem, een perfect medium Angus beef. Tussendoor het kaasplankje en als afsluiter een heerlijke zelfgemaakte aardbei sorbet en heerlijke koek. Fantastische avond gehad met heel vriendelijk en verzorgend personeel. Zeker voor herhaling.

jolanda bravenboer op 29 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten bij restaurant Mooii.
Verrassende gerechten met een passend wijnarrangement. Ook de coquilles als tussengerecht zijn zeker een aanrader!
De gastvrije en vriendelijke bediening maakt de avond compleet.
Ik kom zeker snel terug bij restaurant Mooii! )

D Spekman op 29 augustus 2010

6.3 Keuken 6 | Service 5 | Sfeer 8

Het eten vond ik niet denderend, rare combinatie van vis-groente of vlees-groente. En de service vond ik slecht. Ik had lekkerder eten verwacht.

Wel netjes dat we in de restaurantweek konden kiezen uit vis of vlees! Toen er allergische dingen opstonden, vertelde ik dat ik allergisch was. Er werd moeilijk gedaan, ...

Lees hele review

Het eten vond ik niet denderend, rare combinatie van vis-groente of vlees-groente. En de service vond ik slecht. Ik had lekkerder eten verwacht.

Wel netjes dat we in de restaurantweek konden kiezen uit vis of vlees! Toen er allergische dingen opstonden, vertelde ik dat ik allergisch was. Er werd moeilijk gedaan, woorden zoals "niet doorgegeven" (net niet die ene 'kruid') of en pas vele minuten later daarop terugkomen of niet meer op terugkomen, waarschijnlijk vergeten, terwijl het niet eens druk was. Gelukkig kon ik wel 2 bolletjes ijs krijgen ipv een allergische nagerecht.

Ik hoef hier niet meer te eten. Wel jammer, als ik er veel van had verwacht. Bovendien, je komt hier met honger uit. Ik ben niet eens een grote eter.

L W op 29 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Geweldige avond gehad. De bedrijfleider en zijn team snappen echt hoe ze iemand een goede avond kunnen bezorgen samen met de witte brigade. Echt een aanrader. Goede spijs wijn combinatie, kwaliteits producten gebruiken en een mooie inrichting.

Marc op 29 augustus 2010

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten was bijzonder goed.
Het voorgerecht eendenborst geserveerd met mango en spekkoek was erg verrassend en lekker van smaak. Prima. Het hoofdgerecht was nog beter. Bavette (flanksteak) van het US Black Angus Beef was erg mals en de wortel garnituur was vers bereid en goed van smaak. Frietjes waren daarbij heer...

Lees hele review

Het eten was bijzonder goed.
Het voorgerecht eendenborst geserveerd met mango en spekkoek was erg verrassend en lekker van smaak. Prima. Het hoofdgerecht was nog beter. Bavette (flanksteak) van het US Black Angus Beef was erg mals en de wortel garnituur was vers bereid en goed van smaak. Frietjes waren daarbij heerlijk gebakken. Het dessert met aarbeien was ook goed bedacht. Was lekker met roomboter taartje. Al met al een goed hollands bedacht menu. Prima!!

Edwin Top op 29 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Oost-Wijnstraat 8-16 3011 TZ Rotterdam

Over Mooii

Restaurant Mooii ligt in de Oude Haven van Rotterdam in een historisch wijn pakhuis. Het is een modern restaurant met een warme en romantische inrichting.

De keuken is Frans maar wordt sterk beïnvloed door andere keukens zoals de Aziatische. Zo staan er op de kaart coquilles, Zeeuwse strandkrabben en oosterse kokossoep. Laat je hier verrassen door de kwaliteit van de gerechten, de dagverse en seizoensgebonden producten.

De chefkok stuurt zijn brigade perfect aan. Het hechte team deelt haar passie en creëert zo briljante nieuwe gerechten van hoge kwaliteit. Deze worden gemaakt met duurzame en biologische producten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden