Knife fork icon red

Mooii

8,0 (269 reviews)
90%

Wat 269 mensen zeggen over Mooii

8.0
(269 reviews)
Eten
8.1
Service
7.8
Sfeer
8.0
90%
Schrijf een review

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Erg leuk en prima verzorgt

Sander Penning op 29 augustus 2010

7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Goede ontvangst in een prettige ambiance. Leuk en goed bedienend personeel, alleen jammer dat er iedere keer ander aan je tafel komt met dezelfde vraag als haar collega. Prijs / kwaliteit goed

Tim op 29 augustus 2010

7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

prima gegeten en beste bediening (je hoefde ook niet lang te wachten)
leuk om in de keuken te kunnen kijken.

Marjo van Veelen op 28 augustus 2010

7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

De service was erg goed. Gerechten hadden wat spannender gemogen. Toch een hele gezellige avond gehad.

Belinda Roodenburg op 28 augustus 2010

7.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 7

Restaurant Mooii ziet er erg gezellig en verzorgt uit. We kregen een leuke tafel toegewezen en het menu lag al klaar. We waren met een gezelschap van 4 mensen waarbij 2 mensen vegetariërs waren, dit konden we aangegeven van te voren en dan werd er rekening mee gehouden. Het vegetarische eten wat we kregen tijdens he...

Lees hele review

Restaurant Mooii ziet er erg gezellig en verzorgt uit. We kregen een leuke tafel toegewezen en het menu lag al klaar. We waren met een gezelschap van 4 mensen waarbij 2 mensen vegetariërs waren, dit konden we aangegeven van te voren en dan werd er rekening mee gehouden. Het vegetarische eten wat we kregen tijdens het voorgerecht en hoofdgerecht was uiteindelijk inspiratieloos en de gerechten leken ook erg veel op elkaar. Bij het voorgerecht kregen we een salade van rucola, feta, tomaten en een geroosterd broodje. Bij het hoofdgerecht kregen we tagliatelle met rucola, tomaat, pesto en mozarella. Het waren erg simple gerechten waar weinig smaak bij kwam kijken. De gerechten van de niet vegetariërs zager er beter uit en smaakte ook beter. We hebben uiteindelijk aangegeven dat we niet tevreden waren en toen kregen we allemaal als compensatie een kaasplankje. Dit was een erg nette oplossing en maakte het etenje toch weer goed.

Patrick Hartog op 28 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Oost-Wijnstraat 8-16 3011 TZ Rotterdam

Over Mooii

Restaurant Mooii ligt in de Oude Haven van Rotterdam in een historisch wijn pakhuis. Het is een modern restaurant met een warme en romantische inrichting.

De keuken is Frans maar wordt sterk beïnvloed door andere keukens zoals de Aziatische. Zo staan er op de kaart coquilles, Zeeuwse strandkrabben en oosterse kokossoep. Laat je hier verrassen door de kwaliteit van de gerechten, de dagverse en seizoensgebonden producten.

De chefkok stuurt zijn brigade perfect aan. Het hechte team deelt haar passie en creëert zo briljante nieuwe gerechten van hoge kwaliteit. Deze worden gemaakt met duurzame en biologische producten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden