Knife fork icon red

Mooii

7,9 (261 reviews)

Wat 261 mensen zeggen over Mooii

7.9
(261 reviews)
Eten
8.1
Service
7.8
Sfeer
7.9
Schrijf een review

"lekker eten, te dure wijn"
6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening, maar de prijs van de huiswijn (6,30 euro per glas) vonden wij te duur voor wat we kregen.

Steef op 28 september 2018

"lekker gegeten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

met restaurantweek hier gegeten. Leuk menu samengesteld. Helaas wel zwezerik op het bord terwijl er duidleijk was aangegeven dat we geen orgaanvlees eten.
Verder erg lekker gegeten en prima restaurant om nog eens een hapje te komen eten.

hester op 21 maart 2018

4.7 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 6

Bediening was echt niet goed, soms op het brutale af! Niveau van het eten was ondermaats. Voor en tussengerecht waren prima, hoofdgerecht was echt niet lekker. Sucade was heel erg vet, saus was ook geen succes.
Het dessert ( na 45 minuten) was ook geen topper.
Kortom geen succesvolle ervaring bij Mooii, zullen hier nooit meer naar toe gaan!

Ruud op 19 maart 2018

"Zeer lekker gegeten"
9.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 9

De plek in het restaurant was het enige wat in de eerste instantie tegenviel (vlak naast de deur en bar waardoor er veel loop en kou was), maar het dichtdoen van de deur hielp een hoop.
Het voorgerecht (rib-eye) was echt een zeer riante hoeveelheid, en het was heerlijk mals en lekker. De rode ui was superzacht en ...

Lees hele review

De plek in het restaurant was het enige wat in de eerste instantie tegenviel (vlak naast de deur en bar waardoor er veel loop en kou was), maar het dichtdoen van de deur hielp een hoop.
Het voorgerecht (rib-eye) was echt een zeer riante hoeveelheid, en het was heerlijk mals en lekker. De rode ui was superzacht en gaf echt een extra dimensie aan de smaak. Als hoofdgerecht werd er ook niet zuinig vlees uitgedeeld, wederom super mals en goed op smaak. Als nagerecht "stoofpeertjes met kaneelijs", ook dit was bijna een maaltijd op zich en lekker dat het was!

Voor de prijs van 30€ p/p voor een 3-gangen menu vond ik de hoeveelheden en de kwaliteit echt bovengemiddeld.

9/10 dat ik hier nog een keer zal komen eten.

Manon op 19 maart 2018

"Mooii"
5.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 4

De ontvangst en bediening was vriendelijk. Het eten mooi opgediend en lekker. Helaas vonden wij met 2 uit 3 eters het hoofdgerecht ( sucade ) minder lekker en er zat erg veeeeeel vet aan/in. Verder vonden we het alledrie vrij koud en erg tochtig op onze plek.

Ria schmitz op 18 maart 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Oost-Wijnstraat 8-16 3011 TZ Rotterdam

Over Mooii

Restaurant Mooii ligt in de Oude Haven van Rotterdam in een historisch wijn pakhuis. Het is een modern restaurant met een warme en romantische inrichting.

De keuken is Frans maar wordt sterk beïnvloed door andere keukens zoals de Aziatische. Zo staan er op de kaart coquilles, Zeeuwse strandkrabben en oosterse kokossoep. Laat je hier verrassen door de kwaliteit van de gerechten, de dagverse en seizoensgebonden producten.

De chefkok stuurt zijn brigade perfect aan. Het hechte team deelt haar passie en creëert zo briljante nieuwe gerechten van hoge kwaliteit. Deze worden gemaakt met duurzame en biologische producten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden