Proto

Mediterraan, Vegetarisch, Spaans / Tapas
7,9 (19 reviews)

Wat 19 mensen zeggen over Proto

7.9 Gebaseerd op 19 reviews. 0% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Lekker eten in gezellige sfeer."
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Hadden een 3-gangenmenu met een aanbieding van 2e gratis. Dat bleek een 4-gangenmenu te zijn voor dezelfde prijs, altijd leuk. Zeker het voor- en tussengerecht vielen in de smaak. De hoofdgerechten waren ook lekker, maar te grote porties en zonder sla of groente en aardappelgerechtje geserveerd; misschien handiger o...

Lees hele review

Hadden een 3-gangenmenu met een aanbieding van 2e gratis. Dat bleek een 4-gangenmenu te zijn voor dezelfde prijs, altijd leuk. Zeker het voor- en tussengerecht vielen in de smaak. De hoofdgerechten waren ook lekker, maar te grote porties en zonder sla of groente en aardappelgerechtje geserveerd; misschien handiger om de porties iets kleiner te maken, maar wel bijgerechten erbij te serveren? Alles werd vlot geserveerd, maar niemand heeft tijdens de maaltijd nog gevraagd of alles naar wens was, alleen aan het eind..... Wijnen wat slordig ingeschonken (morsen). Lekkere koffie!

Christine den Otter op 01 mei 2018

"Hardstikke leuk"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Prima eten, goed klaargemaakt en prachtig opgemaakt op bord. Personeel super attent zonder vervelend te worden. Een aanrader!

Hans van den Brink op 30 april 2018

"Prachtige locatie"
8.7 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk zonovergoten terras aanwezig. Bediening is supergoed, wat je ook vraagt het is er meteen. Voorafjes waren heerlijk, het hoofdgerecht minder. De varkenshaas was te zout en na een paar happen staat je dat tegen. Moussaka was er niet dus daar kwam een ander gerecht voor. Ook niet echt smakelijk eerder smakeloo...

Lees hele review

Heerlijk zonovergoten terras aanwezig. Bediening is supergoed, wat je ook vraagt het is er meteen. Voorafjes waren heerlijk, het hoofdgerecht minder. De varkenshaas was te zout en na een paar happen staat je dat tegen. Moussaka was er niet dus daar kwam een ander gerecht voor. Ook niet echt smakelijk eerder smakeloos. Dat was jammer, het toetje en de koffie waren weer prima. Voortaan nemen we twee maal het plankje vooraf, dan eet je prima. Kleine hapjes, carpaccio en brood met bv paprika en geitenkaas. Echt heerlijk. Misschien hebben we het een keer slecht getroffen met het hoofdgerecht of is het wat je smaak is. Verder een prima restaurant.

Willemien op 22 april 2018

"Heerlijk"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Het eten was heel erg lekker! We hadden een 4 gangen voordeel menu waarbij veel rauw vlees en vis bleek te zitten. Het was geen probleem om dit aan te passen voor iemand die zwanger was.
Het personeel was erg vriendelijk en grappig.

Van rens op 14 april 2018

"Het was top!"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

We hadden een speciaal menu via de Primerarestaurantactie, dat was heerlijk. Het plateau met voorafjes was heerlijk en zag er zeer verzorgd uit. Het hoofdgerecht was een positieve verrassing. De bediening voortreffelijk; allemaal even aardig en vakkundig. Al met al een heerlijke avond gehad. Een echte aanrader!

Ans en Kees op 10 april 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Alphen aan den Rijn e.o.

Toon telefoonnummer

Over Proto

Keuken: Mediterraan, Vegetarisch, Spaans / Tapas

Proto is al vele jaren een populaire gelegenheid in Alphen aan den Rijn om te genieten van heerlijk eten, een bijzondere ambiance en een moment van ontspanning.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Alphen aan den Rijn e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden