Knife fork icon red

Bij Erik

8,7 (83 reviews)

Wat 83 mensen zeggen over Bij Erik

8.7
(83 reviews)
Eten
9.1
Service
8.8
Sfeer
8.3
Schrijf een review

7.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 7

Bij Erik eet je eerlijk, mooie, smaakvolle gerechten bij een klantvriendelijke benadering

rob kruse op 05 september 2015

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We really liked the cosy ambiance and the open kitchen. The standard of food was excellent and presented beautifully - we would definitely recommend the restaurant, especially for a special occasion. The chef (Erik) came out of the kitchen towards the end of the evening and personally came over to each table to chec...

Lees hele review

We really liked the cosy ambiance and the open kitchen. The standard of food was excellent and presented beautifully - we would definitely recommend the restaurant, especially for a special occasion. The chef (Erik) came out of the kitchen towards the end of the evening and personally came over to each table to check with diners if they found everything ok - this was a really nice personal touch.

Helen op 31 augustus 2015

"Genieten "Bij Erik" in de zomeravondzon."
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Op een mooie zondagavond hadden wij tijdens de restaurantweek een tafel voor 2 gereserveerd. Bij aankomst mochten we kiezen, binnen of buiten.... Ja die keus is dan snel gemaakt aan het levendige sluizencomplex waar altijd wat gebeurt.
na ontvangst van de drankjes werden wij op de hoogte gesteld van het "restaurant...

Lees hele review

Op een mooie zondagavond hadden wij tijdens de restaurantweek een tafel voor 2 gereserveerd. Bij aankomst mochten we kiezen, binnen of buiten.... Ja die keus is dan snel gemaakt aan het levendige sluizencomplex waar altijd wat gebeurt.
na ontvangst van de drankjes werden wij op de hoogte gesteld van het "restaurantweekmenu" waarbij meteen werd gemeld dat er rekening was gehouden met de wensen die we eerder via de reservering kenbaar hadden gemaakt. Er werd een mooi leistenen plaatje met amuses gepresenteerd, warme broodjes met boter (werd niet doorberekend) een heerlijk voorgerecht, hoofdgerecht en dito dessert (kom zelf langs als je het wilt weten). Een prettige bediening die begreep dat je met de drankjes de restaurantweek voor "Erik" nog een beetje winstgevend kan maken. Een hele leuke avond met lekker eten!

Ruud de Jong op 31 augustus 2015

"Geweldig sfeervol eten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het is een leuke locatie en van een heerlijk diner genoten. Mooi opgediend en zeer vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar

Anja van Zeil op 28 augustus 2015

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Eten "bij Erik" klinkt als eten wat de pot schaft. Dat klopt dan ook, alleen is het veel verfijnder en verrassender dan je zou denken bij "schaften" en "de pot". Erik (die dus geen achternaam heeft) probeert leuke combinaties uit. Wij aten met een gezelschap van vier en dan merk je snel wat "experimenten" kunnen doe...

Lees hele review

Eten "bij Erik" klinkt als eten wat de pot schaft. Dat klopt dan ook, alleen is het veel verfijnder en verrassender dan je zou denken bij "schaften" en "de pot". Erik (die dus geen achternaam heeft) probeert leuke combinaties uit. Wij aten met een gezelschap van vier en dan merk je snel wat "experimenten" kunnen doen: de een vindt het verrukkelijk, de ander is er minder van gecharmeerd. Per gerecht was dat in ons geval maximaal er eentje. Grappig is dan dat dat over de (vier) gerechten verdeeld is. Er was maar een ding waar wij alle vier iets minder enthousiast zijn: het is zo op proeven gericht dat het qua volume wel heel erg kleine porties zijn. Eten en drinken. Zou Erik met wat aanvullende koolhydraten en gewoon een slok wijn meer best kunnen oplossen.
Presentatie is prachtig en origineel, bediening vriendelijk, deskundig en voorkomend, niet opdringerig populair of zo.
We hadden er al eens gegeten en zullen weer terug komen. Benieuwd wat Erik ons dan kan voorschotelen. Nemen we thuis gewoon wat borrelhapjes voor we gaan.

Rob op 28 augustus 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leidschendam e.o.

Sluisplein 9 2266 AV Leidschendam

Over Bij Erik

Het sfeervolle restaurant Bij Erik in Leidschendam zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft. Restaurant Bij Erik stelt elke maand een verrassend menu samen met gerechten die in balans zijn met het seizoen.

De bijzondere signatuurgerechten van Erik doen iedereen elke keer weer verrassen. De uitgebreide wijnkaart met bijpassende wijnen zorgen voor de juiste harmonie.

Kom langs bij restaurant Bij Erik en geniet van de overheerlijke en betaalbare gerechten!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Leidschendam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden