Bij Erik

Frans, Modern, Vis en zeevruchten | €€
9,0 (241 reviews)
98% aanbevolen

Wat 241 mensen zeggen over Bij Erik

9.0 Gebaseerd op 241 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Pleasant surprise for a family lunch"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Zeer aangename lunch met de familie. Zeer goede combinatie van smaak, vernieuwend en zeer smakelijk. het personeel is zeer vriendelijk. Het bestek is schattig en aangepast.De kinderen (8 & 10) hebben er erg van genoten voor hun eerste ervaring. Ik beveel dit restaurant ten zeerste aan.

Aurèle op Vandaag
Geverifiëerd

"Lunch"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Top lunch.

Emile Ruempol op 20 maart 2023
Geverifiëerd

"Lunch"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Hadden een 4 gangen lunch menu genomen met een wijnarrangement. Alles was voortreffelijk alleen een minpuntje de pâté was iets aan de droge kant. De bediening was super. De wijnen smaakten perfect bij de gerechten.

Marijke op 19 maart 2023
Geverifiëerd

"Te laag tempo van uitserveren"
8.3 Keuken 10 | Service 5 | Sfeer 10

Het eten is voortreffelijk, de bediening is uitstekend en de sfeer is gezellig. De muziekkeuze, een houseachtige dreun, vind ik niet bij deze ambiance passen, maar dit is een kwestie van smaak. Ook over het tempo van uitserveren ben ik niet tevreden. Enige tijd tussen gerechten is prettig en wenselijk, maar als je j...

Lees hele review

Het eten is voortreffelijk, de bediening is uitstekend en de sfeer is gezellig. De muziekkeuze, een houseachtige dreun, vind ik niet bij deze ambiance passen, maar dit is een kwestie van smaak. Ook over het tempo van uitserveren ben ik niet tevreden. Enige tijd tussen gerechten is prettig en wenselijk, maar als je je begint af te vragen wanneer eindelijk de volgende gang zal komen, duurt het werkelijk onaangenaam lang. Jammer voor een restaurant dat verder uitblinkt in verzorging. Dus, ja ik beveel het restaurant aan, maar ik vind wel dat het tempo van uitserveren aandacht verdient.

Riet op 19 maart 2023
Geverifiëerd

"Het was oké, kan beter. "
6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Smaak soms een beetje vlak. 2 opvolgende gerechtjes waren van een gelijk deel van zeebaars gemaakt, jammer. Dessert sprong er boven uit qua smaak en verrassende samenstelling! Heerlijk.
Er werd geen wijn arrangement voorgesteld. We hebben zelf naar onze smaak een rode wijn uitgezocht, maar in het “verrassings” men...

Lees hele review

Smaak soms een beetje vlak. 2 opvolgende gerechtjes waren van een gelijk deel van zeebaars gemaakt, jammer. Dessert sprong er boven uit qua smaak en verrassende samenstelling! Heerlijk.
Er werd geen wijn arrangement voorgesteld. We hebben zelf naar onze smaak een rode wijn uitgezocht, maar in het “verrassings” menu zat veel vis, ze hadden hierbij een witte wijn kunnen adviseren. Bv per glas?
Er stond een prachtige variatie van boter, olie en zout. Er kwam geen tafelbroodje, ook niet toen de wijn en het amuseplankje er al was. En dat terwijl er rondom steeds tafelbrood werd aangeboden. Wij hebben er helaas enkele malen om moeten vragen…
Prettige uitleg van de gerechten, maar deze klopten niet altijd, er werd bv merengue genoemd, was echter bietjestartaar, of de gepofte knoflook werd genoemd als gepofte kastanje.
Behoorlijk rumoerige akoestiek in de zaak, dat kunnen ze wellicht nog iets verbeteren.

Boost op 18 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leidschendam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bij Erik

Keuken: Frans, Modern, Vis en zeevruchten

Het sfeervolle restaurant Bij Erik in Leidschendam zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft. Restaurant Bij Erik stelt elke maand een verrassend menu samen met gerechten die in balans zijn met het seizoen.

De bijzondere signatuurgerechten van Erik doen iedereen elke keer weer verrassen. De uitgebreide wijnkaart met bijpassende wijnen zorgen voor de juiste harmonie.

Kom langs bij restaurant Bij Erik en geniet van de overheerlijke en betaalbare gerechten!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Leidschendam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden