Pieters Restaurant*

Frans, Nederlands | €€€
9,2 (59 reviews)
96% aanbevolen

Pieters Restaurant*

Frans, Nederlands
9,2 (59 reviews)
96%

Wat 59 mensen zeggen over Pieters Restaurant*

9.2 Gebaseerd op 59 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijk, maar prijs/kwaliteit uit balans"
7.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 5

Ruim opgezet restaurant. Uitstekende naleving coronamaatregelen. 3 gangen voor 37,50 euro. Heerlijke amuses, kleine smakelijke voor-, hoofd- en nagerechten. Prijzen voor open glazen wijn buiten proportie (8 a 9 euro) en ook niet zichtbaar op wijnkaart. Fles wijn uit Sicilie redelijk geprijsd 37.50 euro. Al met al: zeer smakelijk maar behoorlijk aan de prijs.

Ted op 26 september 2020
Geverifiëerd

7.3 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 6

Wellicht gebruikelijk dat niet lege glazen ongevraagd worden bijgevuld; wij vinden dat zoiets niet kan.
In corona-tujd mag je bij binnenkomst je handen ontsmetten. Dan graag niet geparfumeerd, net zo als parfum, eau d' toilet en aftershave thuis laat wanneer je gaat dineren .

K-J. op 12 september 2020
Geverifiëerd
Pieter de Ronde heeft gereageerd op 04 oktober 2020

Beste gast, gelukkig hebben wij nog geen ervaring met desinfectie middelen voor wat betreft de receptuur ervan dan maar ben wel blij dat wij deze voor u hebben neergezet evenals de ruime opzet van ons restaurant welke 40% van onze dagelijkse omzet scheelt in negatieve zin dan om u volgens de richtlijnen van het RIVM toch te kunnen ontvangen. Ik heb het desinfectie-product nog even getest en is deze geur vervlogen in de tijd dat ik van de garderobe aan tafel ga. Voor wat betreft de fles wijn die u heeft gekozen is het bij ons gebruikelijk dat wij deze voor u bijschenken wanneer u nog een bodempje in het glas heeft zitten in plaats dat u dat zelf moet gaan doen. In Pieters Restaurant proberen wij u dan ook altijd te verwennen en hopen u dan ook weer graag terug te zien!


"Heerlijk gegeten weer,zeker aanrader!"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Nu weer eens voor het restaurant week 3 gangen gekozen. Weer heerlijk gegeten,inclusief verrassende bites en amuze.

Monica De Ridder op 06 september 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Juweeltjes van gerechten, prettige sfeer, goede prijs kwaliteit verhouding.

Petra Mathlener op 13 november 2019
Geverifiëerd

"Voor de eerste keer bij Pieters"
7.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 10

Sfeervol, kleinschalig en verzorgd. Vriendelijke bediening. 5 gangen verrassingsmenu was interessant en smaakvol. Behalve het hoofdgerecht, fazant. Dit vonden wij beiden echt heel erg slecht van smaak en niet gegeten. Dit hebben dat ook gezegd en werd door de bediening alleen voor kennisgeving aangenomen. Ik proef h...

Lees hele review

Sfeervol, kleinschalig en verzorgd. Vriendelijke bediening. 5 gangen verrassingsmenu was interessant en smaakvol. Behalve het hoofdgerecht, fazant. Dit vonden wij beiden echt heel erg slecht van smaak en niet gegeten. Dit hebben dat ook gezegd en werd door de bediening alleen voor kennisgeving aangenomen. Ik proef het nu een dag later nog en eigenlijk heeft dat het hele etentje overstemd en dus geen prettige herinnering aan overgehouden.

Ingrid op 09 november 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Bergambacht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Pieters Restaurant*

Keuken: Frans, Nederlands

Pieters restaurant is een intiem restaurant in het mooie Krimpenerwaard. Bij mooi weer kan je ook genieten van een waanzinnige lunch of diner in de heerlijke terrastuin in de Krimpenerwaardse buitenlucht. De producten die worden gebruikt zijn vooral lokaal, absoluut vers en seizoensgebonden. Om deze reden wordt er wekelijks een afwisselende menukaart samengesteld. Pieters keuken kenmerkt zich door 'de kunst van het weglaten'. Respect voor traditie en passie voor goed koken. Bij Pieters restaurant wordt er kritisch, herkenbaar en ambachtelijk gekookt. Wil je ook een heerlijk avondje uit en daarbij culinair in de watten gelegd worden? Kom dan snel langs bij Pieters restaurant.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Bergambacht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden