Knife fork icon red

Parkheuvel**

€ 135,- € 89,50

Gastronomisch 5-gangen Michelin diner

Parkheuvel**

Gastronomisch 5-gangen Michelin diner € 135,- € 89,50

Reserveer een tafel

Deal
Gastronomisch 5-gangen Michelin diner
€ 135,- € 89,50

Gepassioneerd genieten met uitzicht op de prachtige Maas doe je bij restaurant Parkheuvel** in Rotterdam. Onder leiding van chef Erik van Loo kun je hier genieten van culinaire hoogtepunten. Erik zijn keuken staat bekend om haar uitstekende kwaliteit waar gasten kunnen genieten van echte en intense smaken.

Wanneer het zonnetje schijnt kun je heerlijk vertoeven op het terras, met een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. Het bedienend personeel zorgt ervoor dat het je aan niks ontbreekt en dat je kan genieten van een overheerlijk 5-gangen Michelin diner. Dankzij de fijne en ongedwongen sfeer staat een bezoek aan restaurant Parkheuvel** garant voor een avond culinair genieten.

Eet de sterren van de hemel tijdens het waanzinnige 5-gangen Michelin diner voor slechts € 89,50!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Heuvellaan 21 3016 GL Rotterdam

Over Parkheuvel**

Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!

Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.

Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.

De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden