Bar Bistro DuCo Deurne (by Fletcher)

7,2 (37 reviews)

Wat 37 mensen zeggen over Bar Bistro DuCo Deurne (by Fletcher)

7.2 Gebaseerd op 37 reviews. 70% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijk gegeten!"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

We hebben heerlijk gegeten! De bediening was erg aardig en enthousiast.
Helemaal top!

Stefanie op 15 november 2018

"Tegenvaller"
5.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 5

Bij onze boeking hadden we aangegeven dat er 1 persoon bij zou zijn met een lactose allergie. Bij onze bestelling bleek dat het personeel hier totaal geen idee van had wat het was en of er gerechten waren die daar aan konden voldoen. Na veel heen en weer gepraat komen we dan eindelijk op een punt oke dat kunnen we d...

Lees hele review

Bij onze boeking hadden we aangegeven dat er 1 persoon bij zou zijn met een lactose allergie. Bij onze bestelling bleek dat het personeel hier totaal geen idee van had wat het was en of er gerechten waren die daar aan konden voldoen. Na veel heen en weer gepraat komen we dan eindelijk op een punt oke dat kunnen we dus bestellen, word er steevast het verkeerde gebracht.
Daarnaast voor het bedrag dat per couvert moest worden afgerekend was het een bijzonder mager menu met minimale groeten en een minibakje met een stuk of zes frietjes. Ook het systeem met de vouchers was volledig onbekend, het ging zelfs zover dat ze dachten dat we per couvert een toeslag wilde betalen van € 20,--

Erg jammer van zo'n mooi restaurant met dit hulpeloze amper Nederlands sprekend personeel.

Een betalende klant op 16 oktober 2018

"Een keer maar nooit meer!"
4.0 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 8

Zelf om drankjes moeten vragen omdat de bediening de lege glazen niet ziet. Geen bestek krijgen bij de hoofdgerecht en je besteld een asian beefspies die alles behalve asian is. Er zat niet eens peper of zout op! Dan geef je het aan maar wordt er verder niets mee gedaan. Heel jammer! Voor ons was het in dit restaurant, een keer maar nooit meer!!

Sem op 30 mei 2018

"Uit eten bij Fletcher hotel Willibrordhaege in Deurne."
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

We hebben eerst rondgewandeld, daarna achter in de tuin een drankje en een hapje vooraf om te genieten van de stilte en de rust. Van het diner genoten, vriendelijk personeel en mooie entourate.

Ben Schifferling. op 23 april 2018

"prima restaurant"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

heerlijk gegeten in een sfeer vol restaurant

Leny Roth op 16 april 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Deurne e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bar Bistro DuCo Deurne (by Fletcher)

Dineren in een voormalig klooster: het kan bij Bar Bistro DuCo Deurne (by Fletcher). Het klooster opende in 1954 voor het eerst haar deuren als Missiehuis, aan de weg van Deurne naar Vlierden.

Nu kunt je in dit prachtige gebouw plaatsnemen voor een heerlijk diner in dé culinaire hotspot van het karakteristieke 4-sterren hotel: Bar Bistro DuCo Deurne (by Fletcher). Hier bereidt de chef-kok de vis- en vleesgerechten op de Josper houtskooloven, wat een unieke smaaksensatie creëert. De menukaart bevat diverse producten uit de Peelstreek, maar ook smaken en stijlen uit de internationale keuken.

Onze medewerkers adviseren je bovendien graag over een bijpassend wijnarrangement. In de zomermaanden kunt je bij mooi weer plaatsnemen op het zonnige terras, waar de gerechten voor jou worden klaargemaakt in de buitenkeuken. Sluit de avond af in de knusse bar, waar je een potje biljart of tafelvoetbal kunt spelen. Ook kun je er onder het genot van een drankje in alle rust nagenieten van een prachtige dag.

Dit restaurant is ook uitermate geschikt voor een uitgebreide lunch of een heerlijke High Tea.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Deurne e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden