Plattegrond Alle restaurantdeals in Bilthoven e.o.

Toon telefoonnummer

Over Le Nord

Keuken: Frans, Modern

Le Nord, gelegen in Bilthoven, is een plek wat voor passie en lekker eten staat. Het fraaie opgefriste boederij uit 1985 is een plek die door chef Grégory Nicole en zijn team omtoveren tot een culinair restaurant.

De befaamde chef Grégory Nicole heeft jarenlang ervaring opgedaan bij het werken van hoogaangeschreven restaurants. De ervaring, het team en de moderne ingevingen, voegen de aangename nuances toe, die ieder gerecht uniek maakt. Le Nord is door de genommeerde gastronogids Gault & Millau bekroond met 13 Gault & Millau punten en een BiB Gourmand onderscheiding.

Le Nord gelooft in eelijke, echte producten. De geselecteerde producten en ingrediënten vormt een klassiek Frans menu met een moderne en frisse toets.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Bilthoven e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden