Restaurant Liefdegesticht

Frans, Nederlands | €€
7,7 (2 reviews)

Wat 2 mensen zeggen over Restaurant Liefdegesticht

Schrijf een review en deel je foto's

"Huwelijksverjaardag"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heel lekker gegeten, mooie locatie, vriendelijke professionele bediening, gewoon genieten.

Ludo en Ria op 19 april 2018

"Heerlijk!"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Een verrassingsmenu van 7 gangen. De chef-kok wist te verrassen en het smaakte allemaal heerlijk hoewel ik vegetarisch wilde eten.
Niet makkelijk voor de kok.

Ans Vermijs op 22 maart 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Breda e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Liefdegesticht

Keuken: Frans, Nederlands

Welkom in het FOOD SANCTUARY van Nederland. In het hart van Breda bevindt zich de nieuwste culinaire hotspot van Nederland. Restaurant Liefdegesticht is een verlengde van Hotel Nassau Breda, gevestigd in een voormalig klooster. 

Niet zomaar een restaurant maar een heiligdom waarin de Chef-kok en zijn volgelingen dagelijks hun vakidiotie etaleren. Samen verheffen zij goed eten tot een religie.

In restaurant Liefdegesticht stelt iedereen alles in het werk om jou een perfect gerecht en een unieke beleving te bieden. Iedereen is gek van lekker eten, waarbij eenvoudige gerechten met een rijke smaak centraal staan; geheel in de sfeer van de rooms-katholieke nonnen die hier vroeger leefden.

Alle gerechten zijn puur, vers, creatief en van hoge kwaliteit. Hier wordt het onverwachte zelfs overtroffen. En als je daarbij niet geniet van de heerlijke wijnen, dan bega je pas écht een zonde.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Breda e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden