Knife fork icon red

El Qatarijne

8,5 (42 reviews)

Wat 42 mensen zeggen over El Qatarijne

8.5
(42 reviews)
Eten
8.8
Service
8.4
Sfeer
8.2
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ik heb vandaag weer lekker gegeten. Heerlijk verfijnde gerechten. Gezellige sfeer.

Dogan op 05 juni 2020

"Avontuurlijke lunch"
8.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 7

Deze zeer geschoolde chef uit ' het historisch tweestromenland' maakt opmerkelijke dingen. Geënt op de Italiaanse keuken, maar met duidelijke invloeden elders uit het Middelandse Zee gebied. Amuses en gerechten: elk bordje lag vol met verrassingen, zowel qua textuur als qua smaken-nuances. Daarbij bijzondere, verfij...

Lees hele review

Deze zeer geschoolde chef uit ' het historisch tweestromenland' maakt opmerkelijke dingen. Geënt op de Italiaanse keuken, maar met duidelijke invloeden elders uit het Middelandse Zee gebied. Amuses en gerechten: elk bordje lag vol met verrassingen, zowel qua textuur als qua smaken-nuances. Daarbij bijzondere, verfijnde wijnen. Zonder meer aan te raden voor wie van bijzonder houdt. Nu alleen nog op tijd een kaarsje aansteken (het was donker herfstweer). Dan krijgt ook de sfeer er nog een extra ster bij.

Fred van Leeuwen op 13 december 2019
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten bij El Qatarijne"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

6 gangen menu met bijpassend wijnarrangement (6 halve glazen). Gerechten zeer smakelijk en zeer verzorgd opgemaakt. Smaakvolle bijpassende wijnen, goed gecombineerd. Portie van goede grootte, we gingen aan het eind van de avond voldaan naar huis. Sfeer is prettig, gezellig. Bediening: goed uitleg bij eten en wijnen.

JP op 08 december 2019
Geverifiëerd

7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Uitstekend geluncht. 5 gangen, ruime porties en passend wijn arrangement.

J.J. Wijnmalen op 06 december 2019
Geverifiëerd

"Onsamenhangend"
5.3 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 6

Mooi restaurant met vriendelijke professionele bediening. Het is duidelijk dat de chef alle technieken goed beheerst. Helaas vonden wij het eten niet indrukwekkend. Sommige gerechten waren weinig op smaak, andere gerechten waren onsamenhangend en te veel smaken op 1 bord. Er is genoeg ruimte voor verbetering want de basis is er zeker

Maurits op 01 december 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Mariaplaats 24 3511 LL Utrecht

Over El Qatarijne

Restaurant El Qatarijne ligt in het historische centrum van Utrecht. Bij het restaurant komen culinaire traditie en innovatie op mediterrane wijze samen. De geuren van de Ottomaans-Mesopotamische ingrediënten ruik je meteen bij het betreden van het restaurant. Bij El Qatarijne ervaar je gastvrijheid op hoog niveau. De echte Franse klassiekers worden in een nieuw eigentijds en dynamisch jasje gestopt. Elk menu wordt telkens opnieuw verrassend gehouden. Bij El Qatarijne is het naleven van de 'roots' erg belangrijk, dit zorgt er voor dat de geur, kleur en smaak herkenbaar blijven. Pak je kans en geniet van een geweldige avond uit bij El Qatarijne!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden