Knife fork icon red

Ruimzicht

€ 84,- € 57,-

Geweldig diner van 6-gangen + gratis bruisend aperitief

Ruimzicht

8,0 (295 reviews)

Geweldig diner van 6-gangen + gratis bruisend aperitief € 84,- € 57,-

Reserveer een tafel

Deal
Geweldig diner van 6-gangen + gratis bruisend aperitief
€ 84,- € 57,-

Restaurant Ruimzicht serveert een Geweldig diner van 6-gangen + gratis bruisend aperitief.

Genieten van de natuur, een dagje winkelen, of culinair erop uit... alles is mogelijk in Doetinchem! Een restaurant waar je zeker geweest moet zijn is Villa Ruimzicht. Het is dé plek waar kwaliteit en gastvrijheid samenkomen.

Het restaurant is aangesloten bij de Jeunes Restaurateurs d'Europe (JRE), een vereniging van jonge restaurateurs, waarbij het draait om het delen en uitdragen van talent en passie.

Ambacht, Aandacht & Achterhoek is de triple AAA-visie van chef kok Bjorn Massop van Hotel Villa Ruimzicht. Door deze kwaliteit zijn zij door Gault & Millau bekroond met 13 punten!

Wil jij ook in de culinaire watten gelegd worden door chef-kok Bjorn Massop en zijn team? Reserveer dan snel jouw tafeltje en geniet van een Geweldig diner van 6-gangen + gratis bruisend aperitief voor maar € 57,-!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 295 mensen zeggen over Ruimzicht

8.0
(295 reviews)
Eten
8.0
Service
8.0
Sfeer
7.9
Schrijf een review

6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Eten was erg lekker en goed, wel grote porties. Service was goed bedoeld, maar de uitvoering was beroerd. Te amicaal, te laat, weinig bijverkoop, zelf wijn nuttigen tijdens het werk, niet naar onze smaak.

Lou op 07 december 2019
Geverifiëerd

8.0 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 8

prima prijs/kwaliteit

kees hage op 13 november 2019
Geverifiëerd

"Een verassende reis"
8.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 7

Een verassende reis was die avond, bijna alles was heel lekker en wat even minder had met persoonlijk voorkeur te maken.
De service was uitstekend evenals de wijnen en ook deze deels echt verassend

Cedric op 02 november 2019
Geverifiëerd

"heerlijk verrassings 6 gangen menu met BOB arrangement "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gisteravond van 7 tot 10 uur bij Ruimzicht een heerlijk 6 gangenmenu gegeten. Mijn favoriete gang was het aardpeer/paddenstoelen-gerechtje......vooral met de bijpassende sherry . Elke gang werd mooi opgediend en met zorg geserveerd. Van elke gang werd verteld welke ingrediënten gebruikt waren. Wat ook heel leuk wa...

Lees hele review

Gisteravond van 7 tot 10 uur bij Ruimzicht een heerlijk 6 gangenmenu gegeten. Mijn favoriete gang was het aardpeer/paddenstoelen-gerechtje......vooral met de bijpassende sherry . Elke gang werd mooi opgediend en met zorg geserveerd. Van elke gang werd verteld welke ingrediënten gebruikt waren. Wat ook heel leuk was, was dat het hele menu bij het seizoen paste en veel verse streekprodukten bevatte. Degene die ons bediende, had duidelijk plezier in zijn werk om alles piekfijn te maken en vertelde enthousiast over de gerechten en de wijnen. Kortom.....heerlijk gegeten en een gezellige avond gehad.

Fam de Vries op 01 november 2019
Geverifiëerd

"Lekker eten en goede service "
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Het duurde even voor we werden bediend na aankomst maar daarna was de service uitstekend. Ingrediënten voornamelijk uit de Achterhoek. Heel verfijnd. Niet goedkoop maar het was het zeker waard.

Jan Willem de Lind van Wijngaarden op 30 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Doetinchem e.o.

Ruimzichtlaan 150 7001 KG Doetinchem

Over Ruimzicht

Think global, eat local is het motto van de keukenbrigade van Villa Ruimzicht in het fijne Doetinchem. Sinds kort is het restaurant van Villa Ruimzicht volledig vernieuwd en staat alles in het teken van genieten.

Bij Villa Ruimzicht geniet je van prachtige en eerlijke gerechten met natuurlijk de keuze uit heerlijke wijnen. De meeste producten komen uit de lokale omgeving en zijn zorgvuldig door de Chef-kok gekozen. "Waarom zou je producten uit het buitenland laten importeren, terwijl je ze hier ook met de fiets kan halen?"

Ervaar een unieke belevenis bij Villa Ruimzicht!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Doetinchem e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden