Knife fork icon red

Wilhelminapark

8,9 (46 reviews)

Wat 46 mensen zeggen over Wilhelminapark

8.9
(46 reviews)
Eten
9.2
Service
8.8
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"Aanrader"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Met de familie 4-gangen lunch op zondagmiddag. Heerlijk gegeten, hele prettige bediening. Aanrader!

Mieke op 07 oktober 2019
Geverifiëerd

"Haring in een tonnetje gevoel"
8.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 6

Heerlijk gegeten,5-10 smaakvol en presentatie een plaatje, jammer dat het zo druk was en we erg op elkaar gepropt zaten,vooral waar er banken tegen de muur staan, weinig ruimte tussen de tafels.

Gerie van Baal op 07 oktober 2019
Geverifiëerd

"Tegenvaller "
4.7 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 4

Op een regenachtige zondag middag verheugden wij ons op een lekkere lunch bij het Wilhelmina park . Helaas de obers hebben weinig interesse in de gasten ( op 1 ober na) , de tafels staan strak naast elkaar je kan het gesprek van de buren niet negeren en elkaar versta je amper in de herrie. Eten was lekker niet heel ...

Lees hele review

Op een regenachtige zondag middag verheugden wij ons op een lekkere lunch bij het Wilhelmina park . Helaas de obers hebben weinig interesse in de gasten ( op 1 ober na) , de tafels staan strak naast elkaar je kan het gesprek van de buren niet negeren en elkaar versta je amper in de herrie. Eten was lekker niet heel bijzonder borden werden op tafel gezet met een minimale uitleg van wat er op je bord ligt. Toen wij om de rekening vroegen stond de ober wel 10 seconden later met het pinapparaat klaar helaas toen we naar buiten gingen was er geen bediening meer te vinden om te wijzen waar onze jassen zich bevinden . Je verwacht toch iets meer als je 120 euro afrekend voir twee personen
en twee uur later al weer buiten staat.

Margreet Groeneweg op 07 oktober 2019
Geverifiëerd

"Enorm genoten. "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Enorm genoten van de wijnen, het eten, de sfeer en de service bij het Wilhelminapark. Zou het anderen zeker aanraden het restaurant te bezoeken.

Kirsten van Dommele op 06 oktober 2019
Geverifiëerd

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Voor de tweede maal gegeten in het Wilhelminapark. We kwamen voor het driegangen (veelbelovende) lunchmenu, dat zijn naam waarmaakte. Eventueel was dit nog uit te breiden naar viergangen, maar de drie gangen waren voor ons ruim voldoende. Het ons aangewezen tafeltje (voor twee persoons in het midden van de zaak) von...

Lees hele review

Voor de tweede maal gegeten in het Wilhelminapark. We kwamen voor het driegangen (veelbelovende) lunchmenu, dat zijn naam waarmaakte. Eventueel was dit nog uit te breiden naar viergangen, maar de drie gangen waren voor ons ruim voldoende. Het ons aangewezen tafeltje (voor twee persoons in het midden van de zaak) vonden wij wat donker, voor een volgend bezoek kiezen wij dan graag voor een tafeltje aan de zijkant, met daglicht of een lamp boven de tafel. De ambiance buiten lokt overigens ook om een keer met mooi weer te komen!

Lennie Nijenhuis op 06 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Wilhelminapark 65 3581 NP Utrecht

Over Wilhelminapark

Restaurant Wilhelminapark is gelegen in Utrecht. Met veel bewondering wordt er elke dag genoten van dit prachtige stukje historie. Een park en pand vol historie, waar arbeiders vroeger naar toe kwamen om te ontspannen. Iets dat het restaurant met jou wilt delen.

Het restaurant is makkelijk toegankelijk, er is sprake van een goede prijs-kwaliteit verhouding en het restaurant staat bekend om een correcte informele service.
Je bent altijd van harte welkom om te genieten van een heerlijk uitgebreid diner of lunch.

De gerechten zijn geïnspireerd door Klassiek Franse gerechten, maar elke dag zet het restaurant zich in om weer gerechten van de beste kwaliteit bij jou op tafel te brengen.

Geniet van de heerlijke culinaire gerechten van restaurant Wilhelminapark!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden