Knife fork icon red

ML*

8,9 (87 reviews)

Wat 87 mensen zeggen over ML*

8.9
(87 reviews)
Eten
9.2
Service
8.7
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"Ouderwets genieten in nieuw ML"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ook in hun nieuwe pand verrast ML je met creatieve gerechten en puike wijnen. Vijf gangen vis en koffie op het terras waren zeer de moeite waard. De bediening kundig en plesant.

Benno Klopman op 16 augustus 2018

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Gisteravond met vriendinnen heerlijk gegeten. De bediening vlot en erg gastvrij. Kom zeker terug. Wij hadden een topavond.

Jolanda van de Velde op 09 augustus 2018

"Fantastische avond "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

De bediening was erg vriendelijk en gezellig. Er werd elke keer goed uitgelegd wat het eten was. Het eten was van een uitstekende kwaliteit. Het lamsvlees was super zacht.

Danielle Gemser-Kuvener op 30 juni 2018

"Gezelligheid en smaakbeleving"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

ML heeft een top performance geleverd. de gerechten waren top van smask. Veel smaak elementen met leuke combis geserveerd in gerechten soms bestaande uit 2 gerechtjes. gefermenteerde kerrie met tonijn was top! De cocquille verrassend icm met yoghurt en een zuurtje. Geweldig. De bediening liet alles vlekkeloos verlop...

Lees hele review

ML heeft een top performance geleverd. de gerechten waren top van smask. Veel smaak elementen met leuke combis geserveerd in gerechten soms bestaande uit 2 gerechtjes. gefermenteerde kerrie met tonijn was top! De cocquille verrassend icm met yoghurt en een zuurtje. Geweldig. De bediening liet alles vlekkeloos verlopen en was erg gezellig. leuke aankleding. modern en klassiek gecombineerd. Het was een top avond.

Jan Peters op 30 juni 2018

"Perfect avondje uit"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zeer vriendelijk personeel en fortreffelijk eten. Wijnkaart is uitstekend en goed aangepast aan de gerechten.

Nima op 29 juni 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Klokhuisplein 9 2011 HK Haarlem

Over ML*

Restaurant ML is gevestigd in hart van het sfeervolle rijksmonument aan het Klokhuisplein. Het restaurant bevindt zich op de binnenplaats van voormalige drukker Johan Enschedé en in de oude stijlkamer van het voormalige woonhuis van de familie Enschedé. De elegante keuken van chef-koks Mark Gratama en Kevin Kion is gedurfd door de spannende combinatie van smaken.

Het decor is strak en modern en vormt een prima achtergrond voor de culinaire sensaties die chef-koks Mark Gratama en Kevin Kion en hun keukenteam presenteren. In de keuken van restaurant ML* wordt gewerkt met dagverse en exclusieve producten. Elke dag wordt er met liefde gekookt en gezocht naar verrassende smaakcombinaties. De stijl van chef-kok Mark Gratama valt op door zijn grote palet aan smaken. Zijn keuken is speels en zoekt de grens op van traditie en vernieuwing. Balans is voor hem een vereiste, maar naar spanning is hij altijd op zoek. Uit de doordachte combinaties blijkt zijn respect voor de rijke Franse keuken en de inspiratie die hij vindt in uitdagende technieken uit de moderne, internationale keuken.

Vanuit het restaurant heb je goed zicht op de open keuken en kun je uitstekend zien met hoeveel passie en aandacht de gerechten worden bereid.

Gastvrouw Liane Gratama geeft leiding aan een jonge, professionele brigade. Samen met de sommelier Tim Jesse, houden zij in de wijnkaart de prijs-kwaliteitsverhouding scherp in het oog. Het is dan ook geen boekwerk met alleen grote namen uit de klassieke gebieden, maar een echte liefhebberskaart met veel eigen vondsten die de gerechten op subtiele wijze begeleiden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden