Knife fork icon red

ML*

9,0 (120 reviews)

Wat 120 mensen zeggen over ML*

9.0
(120 reviews)
Eten
9.3
Service
8.9
Sfeer
8.8
Schrijf een review

"Ontspannen avond dineren "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Was erg mooi opgediend en verschillende smaken het eten. Enige minpunt dat je geen prijzen wist vd drankjes. Menu was duidelijk. Maar niet gevraagd of je iets niet luste. Normaal geen vis. Maar zat er nu in. Wel erg lekker klaargemaakt door de kruiden gelukkig. Wijn van de andere persoon een vriendin v mij was 9 eur...

Lees hele review

Was erg mooi opgediend en verschillende smaken het eten. Enige minpunt dat je geen prijzen wist vd drankjes. Menu was duidelijk. Maar niet gevraagd of je iets niet luste. Normaal geen vis. Maar zat er nu in. Wel erg lekker klaargemaakt door de kruiden gelukkig. Wijn van de andere persoon een vriendin v mij was 9 euro per stuk. Dat hadden we wel mogen zeggen voor een klein beetje in het glas en thee was 7 euro. Kreeg je wel vier erg lekkere bonbons bij.

katja de brouwer op 24 september 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Perfect

Small 17a7b6e454 Small 3b8d63b63f Small 2de4006c4d Small 67ad15e68f Small e9c306ca4a
Krull Frederica op 24 september 2020
Geverifiëerd

"Perfect "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk eten. Super vriendelijke mensen. Prachtige zaal.

Verona op 23 september 2020
Geverifiëerd

"Genieten "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten met verassende gerechten en een erg goede bediening

Small 6b2cd7c5b0
Colette van Haastrecht op 23 september 2020
Geverifiëerd

"Fijne avond uit"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk eten in een prachtig gebouw met uiterst vriendelijke en deskundige service.

Loes Holthuizen op 21 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Klokhuisplein 9 2011 HK Haarlem

Over ML*

Restaurant ML is gevestigd in hart van het sfeervolle rijksmonument aan het Klokhuisplein. Het restaurant bevindt zich op de binnenplaats van voormalige drukker Johan Enschedé en in de oude stijlkamer van het voormalige woonhuis van de familie Enschedé. De elegante keuken van chef-koks Mark Gratama en Kevin Kion is gedurfd door de spannende combinatie van smaken.

Het decor is strak en modern en vormt een prima achtergrond voor de culinaire sensaties die chef-koks Mark Gratama en Kevin Kion en hun keukenteam presenteren. In de keuken van restaurant ML* wordt gewerkt met dagverse en exclusieve producten. Elke dag wordt er met liefde gekookt en gezocht naar verrassende smaakcombinaties. De stijl van chef-kok Mark Gratama valt op door zijn grote palet aan smaken. Zijn keuken is speels en zoekt de grens op van traditie en vernieuwing. Balans is voor hem een vereiste, maar naar spanning is hij altijd op zoek. Uit de doordachte combinaties blijkt zijn respect voor de rijke Franse keuken en de inspiratie die hij vindt in uitdagende technieken uit de moderne, internationale keuken.

Vanuit het restaurant heb je goed zicht op de open keuken en kun je uitstekend zien met hoeveel passie en aandacht de gerechten worden bereid.

Gastvrouw Liane Gratama geeft leiding aan een jonge, professionele brigade. Samen met de sommelier Tim Jesse, houden zij in de wijnkaart de prijs-kwaliteitsverhouding scherp in het oog. Het is dan ook geen boekwerk met alleen grote namen uit de klassieke gebieden, maar een echte liefhebberskaart met veel eigen vondsten die de gerechten op subtiele wijze begeleiden.

Het restaurant is in 2010 bekroond met zijn eerste Michelin-ster. Daarbij hebben ze 15.5 Gault&Millau punten gekregen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden