Knife fork icon red

La Forca

8,4 (125 reviews)

Wat 125 mensen zeggen over La Forca

8.4
(125 reviews)
Eten
8.6
Service
8.6
Sfeer
8.1
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Prachtig!

Ruud Nijs op Vandaag
Geverifiëerd

"Sfeervol "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Goede bediening smaakvol eten

Nayan Jadnanansing op Vandaag
Geverifiëerd

5.3 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 6

eten niet heel bijzonder, misschien dat het restaurant week menu wat minder ‘fancy’ is dan normaal? Veel over dit restaurant gehoord en daarom gekozen om hier te eten tijdens restaurant week, maar viel tegen. Helaas. wel leuke sfeer en gezellig restaurant , maar om nu in de michelin gids te worden genoemd?

GvG op Gister
Geverifiëerd

"Romantisch diner"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

We hebben heerlijk gegeten, mooie smaakvolle gerechten en goede porties. Mooie wijnkaart. Het personeel is zeer vriendelijk en warm. Zeer ervaren ook. De fles wijn die wij bestelden had kurk, en die werd voordat wij het konden proeven, al meteen vervangen voor een nieuwe goede fles. We werden extra in de watten gel...

Lees hele review

We hebben heerlijk gegeten, mooie smaakvolle gerechten en goede porties. Mooie wijnkaart. Het personeel is zeer vriendelijk en warm. Zeer ervaren ook. De fles wijn die wij bestelden had kurk, en die werd voordat wij het konden proeven, al meteen vervangen voor een nieuwe goede fles. We werden extra in de watten gelegd aangezien het onze huwelijksdag was. Als je een avondje wil genieten van een romantische avond met eerlijk Italiaans eten dan is La Forca een echte aanrader!

Fanny Beek op 25 september 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten, uitstekende bediening en een prima sfeer

Bert op 25 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Frankestraat 17-19 2011 HT Haarlem

Over La Forca

Ristorante La Forca is het meest Italiaanse restaurant van Haarlem en omstreken. Het restaurant ademt Italië op alle mogelijke manieren. Dit begint al met de inrichting; het restaurant is warm, huiselijk en romantisch.

Dagelijks worden hier verse en wisselende gerechten gecreëerd. Ingrediënten worden vers ingekocht bij Italiaanse leveranciers. Dit is de reden dat La Forca geen vaste menukaart heeft. Verse truffels, verse kruiden en echte Italiaanse wijnen worden wekelijks geleverd. Natuurlijk worden pasta's ambachtelijk gemaakt.

Bij ristorante La Forca worden de traditionele streekgerechten vergezeld van bijzondere Italiaanse wijnen. Zij maken een bezoek aan La Forca een ware culinaire belevenis.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden