Knife fork icon red

Basiliek*

9,1 (607 reviews)
97%

Wat 607 mensen zeggen over Basiliek*

9.1
(607 reviews)
Eten
9.2
Service
9.0
Sfeer
9.0
97%
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alles was goed

J Goossens op 25 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Zeer verzorgd,tot in de details.
Goede amuses, fantastisch menu.Verrassende wijnen.
Sfeervolle ambiance.
Parkeren niet direct in de omgeving mogelijk.
Wellicht z.g. valet-parking?

P. Roozenboom op 25 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

het eten, service en sfeer waren perfect. Echter wat ons erg is tegen gevallen dat de prijzen van alle extraatjes (champagne bij binnenkomst, kaasplankje en kopje koffie en thee) erg hoog zijn. Dit had beter gecommuniceerd mogen worden door het personeel. Als je bij binnenkomst een glaasje champagne aangeboden krijg...

Lees hele review

het eten, service en sfeer waren perfect. Echter wat ons erg is tegen gevallen dat de prijzen van alle extraatjes (champagne bij binnenkomst, kaasplankje en kopje koffie en thee) erg hoog zijn. Dit had beter gecommuniceerd mogen worden door het personeel. Als je bij binnenkomst een glaasje champagne aangeboden krijgt, ga je er niet vanuit dat je voor 3,5 glas chapagne € 42,00 moet betalen. Maar voor de rest absoluut geen commentaar!

Corry de Kruijff op 24 augustus 2010

7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

prima gegeten, de amuses beloofden veel. Helaas kon het menu dit niet waarmaken.
Eenvoudig, super weinig (ook met een tussengerecht) en niet verrassend.

monique op 24 augustus 2010

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Wat een mooie plek en verwennerij! Had het idee dat het team niet helemaal wist wat ze moesten verwachten aangezien er met de restaurantweek misschien toch ook een ander soort mensen op af komt. Dat ze niet helemaal in konden schatten of mensen nou heel ontspannen, praatjesmakend, daar kwamen of juist heel stijfjes ...

Lees hele review

Wat een mooie plek en verwennerij! Had het idee dat het team niet helemaal wist wat ze moesten verwachten aangezien er met de restaurantweek misschien toch ook een ander soort mensen op af komt. Dat ze niet helemaal in konden schatten of mensen nou heel ontspannen, praatjesmakend, daar kwamen of juist heel stijfjes wilde eten. Dat was echter zeker niet storend. Voelde ons heel ontspannen en welkom. Ik en mijn man zijn groot fan van lekker eten en beide ook best wel kritisch daarin. Er was een prachtig menu samengesteld met ingredienten die voor iedereen lekker zijn ook al is je smaak nog niet zo ontwikkeld. Goed op safe gespeeld zonder eigen kunnen en kwaliteit te verloochenen. Ook waren een aantal uitbreidingsopties voor een nette prijs. En wat nog nooit ergens was voorgesteld, een bob-wijnarrangement. Halve glazen wijn zodat iemand nog gewoon kan rijden. En in mijn eigen geval, alle wijnen kan proeven maar geen volle glazen hoeft weg te drinken. Echt genoten! Ook wordt het erg op prijs gesteld dat alle voor- en tussenhapjes zoals gewoonlijk geserveerd werden ipv alleen 3 -gangen. Hierdoor zoveel verschillende smaken kunnen proeven! Echt bedankt! Er staat daar een ontzettend goed team aan mensen die hun vak serieus nemen. Wij komen zeker nog eens terug.

Renske Quekel op 24 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Harderwijk (Gelderland) e.o.

Vischmarkt 57L 3841 BE Harderwijk (Gelderland)

Over Basiliek*

Restaurant Basiliek is gevestigd in een oud klooster aan de schilderachtige Vischmarkt in Harderwijk. Geniet van een hemelse lunch of een buitengewoon diner in een prachtige omgeving.
Restaurant Basiliek heeft een klassieke Franse keuken met vele invloeden uit de hele wereld. Dit zorgt zeker voor veel onverwachte smaaksensaties en verschillende bereidingen van producten.

Wil je je verwachtingen laten overtreffen? Kom langs bij restaurant Basiliek en eet de sterren van de hemel.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Harderwijk (Gelderland) e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden