Knife fork icon red

Basiliek*

9,1 (607 reviews)

Wat 607 mensen zeggen over Basiliek*

9.1
(607 reviews)
Eten
9.2
Service
9.0
Sfeer
9.0
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten in een sfeervol restaurant. Ik kom hier zeker terug.

Yvonne Honing op 15 januari 2020
Geverifiëerd

"je krijgt wat je mag verwachten"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten. Ontspannen sfeer met kundig en opgewekt personeel.
Relatief veel visgerechten, maar dat past bij de lokatie vischmarkt in hartje vissersdorp.

Versloot op 08 januari 2020
Geverifiëerd

7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Eerste keer dat we er waren. Goede zaak , vriendelijk en doen de best voor de gasten. Zelf kleine details kloppen. Top , ga zo door Rik. (Chef).

Jan De ruiter op 08 januari 2020
Geverifiëerd

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Heerlijk ontspannen eten! De ambiance is fijn en prettig, de bediening is top en het eten uitmuntend!

R.T. Jager op 19 december 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

In het kader van de actie ‘Dining with the Stars’ hebben we gegeten bij restaurant Basiliek in Harderwijk. Je krijgt dan een mooi vijfgangenmenu voor een prettige prijs.

In het kader van het hoge percentage no-shows, dat ook steeds hoger wordt, werden we ’s middags nog gebeld of we daadwerkelijk kwamen. We hebbe...

Lees hele review

In het kader van de actie ‘Dining with the Stars’ hebben we gegeten bij restaurant Basiliek in Harderwijk. Je krijgt dan een mooi vijfgangenmenu voor een prettige prijs.

In het kader van het hoge percentage no-shows, dat ook steeds hoger wordt, werden we ’s middags nog gebeld of we daadwerkelijk kwamen. We hebben al een aantal malen bij Basiliek gegeten en de Chef Rik Jansma leek dat nog te weten.

Na een aantal amuses, waarvan die met knoflook snel werd vervangen, kregen we een aantal prima gerechten. De eerste drie gangen waren vis, gestoomde forel, zeebaars en heilbot. Het hoofdgerecht was hert, waarbij onder meer rode kool werd geserveerd. Hoewel ik over het algemeen rode kool lekker vind en mijn tafelgenoot niet, was het hier andersom. Ik vond de rode kool niet lekker, het smaakte wat aangebrand. Ook dat werd prima opgelost.

Het diner werd afgesloten met een dessert van verschillende zoetigheden van banaan. Ik vond het in dat kader wel wat jammer dat er geen gerechtje van pisang goreng bij was.

We sloten de avond traditiegetrouw af met koffie, cafeïnevrije cappuccino voor mij en gewone koffie voor mijn tafelgenoot. Hij neemt er dan graag friandises bij en ik houd het bij de cappuccino. Het assortiment friandises was ruim.

Brood kun je buiten het standaardmenu om bijbestellen, ongelimiteerd water krijg je voor een vast bedrag per persoon (waarbij € 5 pp wel aan de prijs is) en non-alcoholisch hebben ze een fijne vlierbloesemsap.

Afsluitend kunnen we stellen dat we weer een fijne avond hebben gehad bij Basiliek met goede gerechten en een prima service. We komen er zeker nog eens terug.

Mame op 14 december 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Harderwijk (Gelderland) e.o.

Vischmarkt 57L 3841 BE Harderwijk (Gelderland)

Over Basiliek*

Restaurant Basiliek is gevestigd in een oud klooster aan de schilderachtige Vischmarkt in Harderwijk. Geniet van een hemelse lunch of een buitengewoon diner in een prachtige omgeving.
Restaurant Basiliek heeft een klassieke Franse keuken met vele invloeden uit de hele wereld. Dit zorgt zeker voor veel onverwachte smaaksensaties en verschillende bereidingen van producten.

Wil je je verwachtingen laten overtreffen? Kom langs bij restaurant Basiliek en eet de sterren van de hemel.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Harderwijk (Gelderland) e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden