Wat 816 mensen zeggen over Wolfslaar*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Overheerlijk gegeten, fijne sfeer
Heerlijk genoten van verassende smaak combinaties en ingepakte surprises.
Zeer goed!
We hebben heerlijk gegeten in dit fantastische restaurant wat midden in een prachtig landgoed ligt. De sfeer is fijn het eten fantastisch. We hadden het 7 gangen menu gekozen met bijpassende wijnen. De smaken en de presentatie waren subliem en de wijnen waren goed uitgekozen zodat ze een mooie aanvullingen gaven aan de al overheerlijke gerechtjes.
Tijdens de restaurantweek hier gegeten. Wij hadden het 7 gangen menu. Over het algemeen stuk voor stuk mooie smaken, de een wat uitgesproken dan de ander. Jammer was dat gang 6 en 7 zoet nagerecht was. Dat had niet gehoeven. Het had geklopt als het 1 kaas en 1 zoet was geweest .
En nog een tip als bij de afsluiti...
Tijdens de restaurantweek hier gegeten. Wij hadden het 7 gangen menu. Over het algemeen stuk voor stuk mooie smaken, de een wat uitgesproken dan de ander. Jammer was dat gang 6 en 7 zoet nagerecht was. Dat had niet gehoeven. Het had geklopt als het 1 kaas en 1 zoet was geweest .
En nog een tip als bij de afsluiting een koffie met een paar losse bordjes chocola en mini taartjes voor je staan dan denk je mmh waar zijn nu ineens:de prachtig opgemaakte bordjes. Zonde is een kleine moeite om er twee prachtige opgemaakte bordjes van te maken.
Verder genoten.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Breda e.o.
Over Wolfslaar*
Keuken: Frans
Restaurant Wolfslaar* in Breda bevindt zich in een voormalig, sfeervol koetshuis. Hier staan chef-kok Maarten Camps en zijn brigade de sterren van de hemel te koken. Zij weten je bij elk bezoek aan ons restaurant te verbazen met menu's op basis van producten uit de streek, van het seizoen en uit eigen moestuin. De sommelier maakt de verrassing compleet door deze gerechten te combineren met mooie wijnen uit onze historische wijnkelder.
Chef-kok Maarten kookt het liefst met groenten uit eigen moestuin en producten uit de regio. Zijn kookstijl is eerlijk en smaakvol. Mooie smaakcombinaties van Maarten zijn rabarber met gember, gepocheerde kalfshaas met knolselderijpuree en zwarte truffel of Hollandse Nieuwe met rettich en groene appel. “Ik vind het heerlijk om een gerecht helemaal te perfectioneren en de gasten te zien genieten.”
Laat je verrassen door de culinaire gerechten van Wolfslaar*.