Restaurant L'invité

Modern, Nederlands | €€
8,6 (206 reviews)
97% aanbevolen

Wat 206 mensen zeggen over Restaurant L'invité

8.6 Gebaseerd op 206 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Communicatie kon beter"
5.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 4

Ik had gereserveerd tijdens de restaurantweek. 3 gangen voor €35,- bij de reservering had ik erbij gezet dat wij een restaurantcadeaukaart hadden. Omdat wij niet hoorde ging ik er van uit dat het goed was.Maar nee dat was niet zo. Of €35,- betalen of met de cadeaukaart € 45,-. Ze hadden mijn opmerking niet gelezen. ...

Lees hele review

Ik had gereserveerd tijdens de restaurantweek. 3 gangen voor €35,- bij de reservering had ik erbij gezet dat wij een restaurantcadeaukaart hadden. Omdat wij niet hoorde ging ik er van uit dat het goed was.Maar nee dat was niet zo. Of €35,- betalen of met de cadeaukaart € 45,-. Ze hadden mijn opmerking niet gelezen. Jammer… het eten was lekker. Alleen de vis was een beetje droog. Dit was bij het hoofdgerecht. Veganisten en vegetariërs kan ik het niet aanraden. Vlees- en viseters wel. Wel vond ik de prijs kwaliteit verhouding een beetje zoek.

Marco Linschoten op 20 november 2022
Geverifiëerd

"Prima"
8.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten in sfeervol restaurant

Cees Schekkerman op 15 oktober 2022
Geverifiëerd

"erg weinig eten voor heel veel geld"
5.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 5

er wordt aangegeven dat het een diner is maar het is een proeverij,je ziet op de foto veel vlees maar het zijn een paar kleine stukjes en alles is het net niet.Alles ging heel snel,een acht gangen diner moet een feestavond zijn en niet maar twee uur duren en voor de vrijdag avond maar 6 personen zegt genoeg dat is geen sfeer,nee het was het geld niet waard

Eric op 24 september 2022
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastische parel in Amsterdam aan de Bloemgracht

Willems op 07 mei 2022
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super!

Janine van Vegchel op 24 april 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant L'invité

Keuken: Modern, Nederlands

Aan de Bloemgracht, één van de mooiste grachten in Amsterdam, vind je L'invité. Een klassiek en romantische restaurant met een moderne Nederlandse keuken.

L'invité staat bekend om het respect voor de Nederlandse boeren, vissers, jagers, wijn- en kaasmakers. Chefkok en eigenaar Sico de Moel is altijd op zoek naar de mooiste producten van Nederlandse bodem. Zo staat hij ook bekend om zijn bijzondere selectie Nederlandse wijnen en ambachtelijke kazen.

In de zomer koel je af aan het terras, rechtstreeks aan de romantische Bloemgracht. Een van de weinige terrassen in Amsterdam die zich rechtstreeks aan het water bevindt.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden