Knife fork icon red

Grand Cafe 1884

9,2 (137 reviews)

Wat 137 mensen zeggen over Grand Cafe 1884

9.2
(137 reviews)
Eten
9.3
Service
9.4
Sfeer
8.8
Schrijf een review

"SUPER!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben hier gegeten met vrienden en waren totaal verrast! Een proeverij van voorgerechtjes.. daarna een vers gerookt stukje zalm die onder een klein stompje vol rook vandaan kwam... het ging maar door met heerlijke gerechtjes mmmmm. Wat hebben we zalig gegeten en dat voor die prijs... ongelooflijk!!! Eigenlijk k...

Lees hele review

Wij hebben hier gegeten met vrienden en waren totaal verrast! Een proeverij van voorgerechtjes.. daarna een vers gerookt stukje zalm die onder een klein stompje vol rook vandaan kwam... het ging maar door met heerlijke gerechtjes mmmmm. Wat hebben we zalig gegeten en dat voor die prijs... ongelooflijk!!! Eigenlijk klopt t niet... t is eigenlijk minstens t dubbele waard! Supermooi opgemaakte borden... goede wijnen (ook super betaalbaar)... ontzettende goede en aardige bediening... en dit alles in een prachtig pandje! JA ze hebben er een paar klantjes bij... wij komen zeker terug!

Margriet op 06 juni 2018

"Feestje!"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

De sfeer is gemoedelijk en het personeel behandeld ons correct en verteld ons bij elk gerecht wat het is en zo bijzonder als deze gerechten heb ik nog nooit ervaren. Top!

Lizzy Vos op 05 juni 2018

"verrassende ontdekking "
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

ongelooflijk lekker gegeten van prachtig opgemaakte borden geserveerd door uiterst vriendelijke bediening

lindgren op 22 mei 2018

"Top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Very nice Dinner, great service

Joe op 21 mei 2018

"Voortreffelijke diner, voortreffelijke avond!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben begin mei méér dan genoten van het 5-gangen verrassingsmenu dat Grand Café 1884 voor de restaurantweek samenstelde. Wij hebben niet eerder zo'n goed gekozen en verrassende combinaties mogen proeven. Elke gang was met zorg samengesteld, naar onze mening met uiterste inspanning bereid en met enthousiasme ge...

Lees hele review

Wij hebben begin mei méér dan genoten van het 5-gangen verrassingsmenu dat Grand Café 1884 voor de restaurantweek samenstelde. Wij hebben niet eerder zo'n goed gekozen en verrassende combinaties mogen proeven. Elke gang was met zorg samengesteld, naar onze mening met uiterste inspanning bereid en met enthousiasme gepresenteerd. De gerechten met grote variatie werden aan tafel duidelijk toegelicht en waren stuk voor stuk erg smaakvol. Veel lof voor het hele -pas kort samengestelde en erg jonge- team dat van onze avond een voortreffelijk avondje uit maakte. De aankleding, sfeer en acoustiek (middeldrukke tot rustige avond) in het restaurant waren goed. De locatie -met zonsondergang aan het IJ aan onze tafel- van het restaurant is prima; amper 3 minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal. Nog een aantal leuke tips gekregen voor ons verdere bezoek aan Amsterdam en afgesloten met een huisgemaakte Limoncello van het huis. Verwen jezelf en ga je culinair laten verrassen bij Grand Café 1884!

Astrid en Dennis uit Tilburg op 14 mei 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

de Ruyterkade 105 1011 AB Amsterdam

Over Grand Cafe 1884

In een prachtig oud pand aan het IJ is het moderne en sfeervolle Grand Café 1884 gevestigd. De naam doet al van zich spreken, het pand stamt uit 1884.

Onder leiding van de Chef-kok wordt de keuken aangevoerd. Samen met het jonge en dynamische team worden elke dag de lekkerste en meest verse gerechten bereid. De aandacht wordt gelegd op ambacht en pure ingrediënten. Tot in de puntjes wordt er voor gezorgd dat gasten het restaurant met een meer dan tevreden gevoel zullen verlaten. Een unieke ervaring ten top, waar een welkom gevoel en kwaliteit naar voren komen.

Laat je in de watten leggen door het sfeervolle Grand Café 1884!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden